marți , 20 octombrie 2020

Arhivă etichete: gustos

Abonare RSS

Rețeta preferată de burger a lui Ernest Hemingway

Reţeta preferată de burger a scriitorului Ernest Hemingway a fost publicată, marţi, de John F. Kennedy Presidential Library. Hemingway dorea ca burgerul să fie „roz şi suculent la mijloc”, condimentat cu sos de soia şi cu o jumătate de linguriţă de pudră Mei Yen, informează bbc.co.uk, citat de mediafax.ro. Alte ingrediente pe care romancierul american le dorea incluse în burger ... Citeşte mai departe »

Cea mai ușoară și gustoasă cină: salata de țelină cu măr

Este cea mai gustoasă, ușoară și sănătoasă cină. Sau poate fi o foarte bună mâncare de prânz, dacă doriți, dar v-o recomandăm la cină pentru că este săracă în calorii și, surprinzător, chiar sățioasă: salata de țelină cu măr. Dacă nu vă simțiți tocmai un fel de Jamie Oliver în bucătărie, iată o rețetă pe care absolut oricine o poate ... Citeşte mai departe »

Rețetă rapidă și ingenioasă: chec-aperitiv

Nu mai e o noutate ca ai noștri copii sunt foarte diferiți de ceea ce eram noi la vârsta lor. Îşi petrec altfel timpul liber, au alte pasiuni şi e o problemă reală dacă nu au adresă de email sau cont de Facebook. Aşa că atunci când o văd pe fiica mea că are hobby-uri precum advertising-ul sau reclamele, mă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus