duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Gwyneth Paltrow

Abonare RSS

Gwyneth Paltrow și Chris Martin divorțează

Actrița Gwyneth Paltrow și cântărețul Chris Martin au anunțat că s-au despărțit și că vor divorța, după ce în ultimii ani au infirmat în mai multe rânduri destrămarea cuplului lor. „Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim. Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce mai era încă posibil ... Citeşte mai departe »

Gwyneth Paltrow: Să mă căsătoresc cu Chris a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată

Gwyneth Paltrow și Chris Martin formează un cuplu discret. Vorbesc rareori despre căsnicia lor și la fel de rar îi putem vedea pozând pe covorul roșu. Însă actrița a avut deschiderea de a vorbi despre viața ei privată, recent, într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping. Actrița a mărturisit că „cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată” a fost ... Citeşte mai departe »

Plăcerea vinovată a lui Gwyneth Paltrow: Fumez o țigară pe săptămână, sâmbăta seara

Este una dintre ambasadoarele stilului de viață sănătos, promovând alimentația echilibrată și sportul susținut. Dar chiar și Gwyneth Paltrow recunoaște că fumează o țigară pe săptămână, sâmbăta seara, acesta fiind momentul ei de răsfăț vinovat. Totodată, actrița mărturisește că a folosit injecțiile cu Botox pentru a părea mai tânără, dar spune că nu va mai apela niciodată la această metodă ... Citeşte mai departe »

Gwyneth Paltrow a pierdut o sarcină și a fost în pericol să moară

Actrița Gwyneth Paltrow a mărturisit că a pierdut o sarcină și că a fost în pericol să moară din cauza complicațiilor survenite după acest episod. „Copiii mei îmi spun tot timpul că mai vor un bebeluş. Şi nu ştii niciodată, aş putea să mai am unul. Îmi lipseşte al treilea. Mă gândesc la el”, a declarat actrița pentru revista You ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus