joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: haine second hand

Abonare RSS

Yard Sale și strângere de fonduri pentru doi copii bolnavi

Târgul Yard Sale din 29 & 30 octombrie înseamnă mult mai mult decât marcarea ediţiei cu numărul 63. Înseamnă şi prima ediţie organizată la Centru, un loc nou, aşezat strategic în centrul Bucureştiului, în pasajul Victoria. Totodată, organizatorii Yard Sale dau startul campaniei de strângere de fonduri şi alte lucruri necesare (scutece, detergenţi, jucării) pentru doi dintre foarte puţinii copii ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de August, la Jacques Pot

Nenumărate garderobe pregătite pentru scotoceala Yard Sale, pe 6 şi 7 August, de la 10:30 la 18:00, la Jacques Pot! Haine de toate felurile şi mărimile, încălţări, cosmetice, decoraţiuni pentru casă, bijuterii, minuni şi răsfăţuri – pe toate le găseşti la Yard Sale. Sigur merită o vizită! În plus, sâmbătă, 6 August, Fundaţia Chance for Life va avea un stand ... Citeşte mai departe »

Yard Sale Special, în Centrul Vechi

foto „Mutăm scotocelile şi în Centrul Vechi, să se bucure şi alţii de ele!”, anunță organizatoarele Yard Sale, târgul lunar de haine, accesorii și alte frivolități la preț de chilipir. „Hai, pe 25 şi 26 Iunie, de la 10:30 la 18:00, la o ediţie specială Yard Sale, pe plaja cu soare din Food Hood, la scotoceala după minuni şi cumpără ... Citeşte mai departe »

Yard Sale a ajuns la ediția cu numărul 55!

După aproape trei ani şi jumătate de activitate, Yard Sale are loc, pentru a 55-a oară, pe 18 și 19 Iunie. Un weekend minunat de scotoceli şi surprize! „Terasa şi interiorul Jacques Pot te aşteaptă pentru două zile de cumpărături cu preţuri mici-mici. Bem o limonadă, schimbăm impresii, garderobe şi zâmbete”, spune organizatoarea târgului, Gabi Urdă. Evenimentul se desfășoară și ... Citeşte mai departe »

Lucruri drăguțe – ca noi! Târg de piese trendy la prețuri mici

foto Sâmbătă, 18 iunie, du-te la o plimbare în centrul Bucureștiului, pe terasa INBOX Bar (Bd. Lascăr Catargiu nr. 6, zona rond Piața Romană), să vizitezi târgul „LUCRURI DRĂGUȚE – CA NOI!“ și să pleci acasă cu achiziții trendy la preț de chilipir! Vei găsi acolo produse second-hand impecabile, haine și accesorii nou-nouțe, bijuterii hand-made și vei face achiziții interesante ... Citeşte mai departe »

Yard Sale: partea a doua târgului de februarie

Yard Sale 20 & 21 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. Bănuim că ai aruncat cât colo cojoacele şi cizmele şi îţi cauţi rochii din bumbac, ochelari de soare și tenişi să zburzi în soare. Noi ştim unde se găsesc toate la preţuri de chilipir şi, da, îţi spunem şi ţie: ... Citeşte mai departe »

Comori vechi cu valențe noi: schimbăm perspectiva, la Yard Sale de aprilie

Schimbăm perspectiva tot weekend-ul, pe 12 şi 13 aprilie, ne distrăm şi scotocim prin şi mai multe comori! Yard Sale: expozanţi diferiţi în fiecare zi şi de două ori mai multe bunătăţi! Schimbăm perspectiva de la inutil la resursă, de la unic utilizator la multipli consumatori, de la uzura morală la provocare estetică, de la poluare la grijă pentru mediu, ... Citeşte mai departe »