marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: haine

Abonare RSS

De ce să-ți cumperi lucruri mai scumpe

foto (P) Pentru că de cele ieftine n-o să ai parte mai mult de un sezon. Uneori, dacă ai bafta mea, nici măcar atât! Poate că o să te țină șapte-opt purtări, după care o să ți se rupă și-o să te lase baltă când ai mai mare nevoie de ele. Am pățit-o chiar săptămâna trecută, când mi s-a dezlipit ... Citeşte mai departe »

Prima ediție Yard Sale din 2017

În noul an, Yard Sale continuă seria de evenimente dedicate garderobelor uzate fizic, dar nu şi moral. „Ediţie după ediţie şi am ajuns la numărul 68, în aproape patru ani, iar scotoceala prinde contur şi comunitatea Yard Sale se măreşte. Aşadar, anunţăm prima întâlnire din 2017: 14 şi 15 Ianuarie, la Centru, în Pasajul Victoria! Cumpărături cu buget mic, din ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: 25 de ținute care-mi plac vara asta

foto Mă apucă mereu o poftă dementă de cumpărături, vara, comparativ cu alte anotimpuri. Odată ce se deschide sezonul, mi se deschid și mie ochii prin magazine și văd tot felul de lucruri de care, vezi Doamne, aș avea mare nevoie, sărăcuța de mine. Bluze și tricouri (cât mai multe), rochii și pantaloni scurți (mai nou, de când trăiesc în ... Citeşte mai departe »

Colour Coaching: cum să-ți redefinești stilul personal

Se spune că avem o singură șansă de a face o bună impresie și de aceea ne dorim să fim la modă întotdeauna. Știm cu toții acel moment, la începutul fiecărui anotimp, când citim nerăbdătoare articolele din revistele de modă pentru a afla care sunt culorile vedete ale acelei perioade. Din păcate tendințele vin și pleacă, iar noi ne vedem ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: cele mai frumoase haine din cașmir

foto Pentru mine nu există material mai luxos și nici slăbiciune mai mare nu am ca cea pentru hainele din cașmir. Ador mai ales puloverele, dar îmi place orice obiect confecționat din cea mai fină lână din lume! LaRevista.ro are acum și un cont de Pinterest, iar acolo am găsit o mulțime de fotografii cu haine din cașmir – fel ... Citeşte mai departe »

Gabi Urdă: „Hainele m-au ajutat mai mult decât m-au îmbrăcat”

Dintre toate blogurile de modă pe care le știu, al ei mi se pare cel mai util și mai bine documentat. Gabi Urdă nu etalează haine doar de dragul pasiunii ei pentru estetic, pe care o are din plin, ci scrie practic și punctual despre lucruri care ne frământă pe toți, fie că ne place sau nu. O cunosc pe Gabi ... Citeşte mai departe »

De notat în agendă: Yard Sale de februarie

Yard Sale 6 & 7 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. La Yard Sale, te simţi că în casa celui mai bun prieten! „Mulţumim tuturor scotocitorilor şi dependenţilor de Yard Sale care ne sunt mereu alături şi ne sprijină să ducem mai departe această mişcare de reciclare şi reutilizare. Ne revedem ... Citeşte mai departe »

Cumpărături de primăvară: 10 piese care să te inspire

foto Multe dintre noi am dat iama în magazine, imediat după sărbători, când reducerile fac oricui cu ochiul și când avem, deci, cea mai bună scuză pentru a ne face praf salariul. 😀 Acum, că ne-am asigurat stocul de haine de iarnă (până la anul), ne putem orienta către piese vestimentare numai bune de luat la purtat când s-or topi ... Citeşte mai departe »

Refashion: cum să-ți reinventezi hainele de care te-ai plictisit (și să salvezi planeta)

foto Voi ce faceți cu hainele de care v-ați plictisit? Le faceți cadou prietenilor? Le donați celor care chiar nu au de niciunele? Orice ați alege, ideal e să nu le lăsați să zacă în fundul dulapului, ci să încercați să le prelungiți viața – fie că le dați mai departe cuiva care știți le va purta, fie că le ... Citeşte mai departe »

Yard Sale de ianuarie are loc la Jacques Pot

An nou, casă nouă.  Yard Sale 23 & 24 Ianuarie, 10:30-18:00 – prima ediţie pe 2016, are loc la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti, foarte aproape de Dianei 4, unde se ținea până acum cel mai inedit târg din București. „La Yard Sale, te simţi ca în casa celui mai bun prieten! De ... Citeşte mai departe »