duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Harper’s Bazaar

Abonare RSS

Un moment cu Diana Vreeland

foto Diana Vreeland, fost editor la Harper’s Bazaar și mai apoi redactor-șef al revistei Vogue, una dintre femeile-inspirații din lumea modei, surprinsă aici în timp ce pregătea un model pentru o ședință foto. Citeşte mai departe »

Madonna, abuzată sexual la 19 ani: Am fost violată pe acoperișul unei clădiri

Într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar, Madonna declară că a fost violată, la începutul carierei sale, pe acoperișul unei clădiri, de un bărbat care a amenințat-o cu un cuțit. Artista tocmai ajunsese la New York să-și urmeze visul de a deveni un star. „New York-ul nu a fost nicicum așa cum mi-l imaginasem. Nu m-a primit cu brațele deschise. În ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet: „Am învățat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani”

Actrița Kate Winslet, vedeta de pe coperta celei mai noi ediții Harper’s Bazaar, a declarat într-un interviu acordat acestei publicații că, în ultimii patru ani, a reușit să se cunoască mult mai bine și că este recunoscătoare pentru toate experiențele sale din trecut. „Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani. Cred că acum pot vedea lucrurile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus