duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: Helen Mirren

Abonare RSS

,,Collateral Beauty: A doua şansă”, în cinema

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua șansă” se mândrește cu o distribuție de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren. Când un prosper director comercial din New York este ... Citeşte mai departe »

Pirelli 2017: Julianne Moore, Nicole Kidman și alte actrițe, fără machiaj

Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Charlotte Rampling și alte actrițe celebre apar fără machiaj în calendarul Pirelli, ediția 2017, fotografiate de Peter Lindbergh. Întregul pictorial se vrea un manifest pentru frumusețea naturală și se alătură, astfel, vocilor celebre ale ultimilor ani care pledează pentru acceptarea de sine și înlăturarea standardelor estetice impuse de mass-media. Fotograful german Peter Lindbergh a ... Citeşte mai departe »

Russel Crowe: Actrițele de la Hollywood ar trebui să joace roluri potrivite vârstei lor

Foto: theguardian.com Russel Crowe este criticat de o parte a presei feministe, după ce a declarat că actrițele de la Hollywood nu ar trebui să se mai plângă de faptul că nu există roluri pentru ele și că ar trebui să joace partituri realiste, potrivite vârstei lor. Într-un interviu acordat recent publicației Australian Women’s Weekly, Russel Crowe a spus că atât ... Citeşte mai departe »

„Nopți albe” și dans, cu Mikhail Baryshnikov și Helen Mirren

O scenă magnifică, în care Mikhail Baryshnikov pare să-și fi propus să redefinească pasiunea în proprii săi termeni și emoții. Un balerin extraordinar. Și o actriță pe măsura partenerului său de filmare: o Helen Mirren mai tânără și la fel de expresivă ca întotdeauna. Secvența este desprinsă din filmul „Nopți albe/White Nights”, lansat în 1985. Citeşte mai departe »

Navighează pana sus