joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: Herastrau

Abonare RSS

Teatrul Masca: Spectacole de statui vivante, în parcul Herăstrău

Teatrul Masca va organiza, în perioada 7-9 iunie, în parcul Herăstrău, cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante. Zeci de artiști provenind din 11 țări, mulţi dintre ei campioni naţionali sau mondiali ai stilului, vor face din plimbarea voastră prin parc o experiență inedită și plină de culoare. „Herăstraul va vibra într-un mod cu totul special în ... Citeşte mai departe »

Avanpremieră acustică Celelalte Cuvinte, la Ghost Gathering Fest

Trupa Celelalte Cuvinte a răspuns invitaţiei de a se alătura mişcării Ghost Gathering Fest şi a pregătit un moment special fanilor. Pe scena din Parcul Herăstrău se vor auzi, în premieră absolută, câteva piese din repertoriul formaţiei, interpretate în maniera acustică. Având în vedere că participarea la Ghost Gathering Fest va fi singurul concert pe care trupa orădeană îl va ... Citeşte mai departe »

“Cu bastonul prin București”: Weekendul statuilor vivante în Capitală

Teatrul Masca vă invită în parcul Herăstrău (intrarea dinspre Charles de Gaulle) între 21 și 24 iunie la cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, care anul acesta se va desfășura sub motto-ul “Cu bastonul prin București” – titlul unei cărți scrise de Tudor Arghezi. „An de an omagiem câte o personalitate marcantă a culturii românești. Anul ... Citeşte mai departe »

Târgul de Jucării organizat de Teatrul Masca are loc duminică, în Herăstrău

Duminică, 9 iunie, începând cu ora 11.00, parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle) va găzdui cea de-a XIV-a ediţie a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca. „Târgul de Jucării a devenit o tradiţie pentru bucureşteni şi este o bună ocazie pentru copii de a petrece timpul împreună cu părinţii lor. Ca în fiecare an, micii negustori vor ... Citeşte mai departe »

Caravana cărţii BookLand vă aşteaptă în parcul Herăstrău

Caravana cărţii BookLand vă aşteaptă în parcul Herăstrău, până pe 12 mai, între orele 10.00 – 22.00, cu multă distracţie pentru copii, evenimente culturale şi momente artistice. În parcul Herăstrău, agenţia de divertisment Colombina va aduce în faţa copiilor personaje îndrăgite precum: Alba ca Zăpada, Mickey Mouse, Bugs Bunny, Tweety  cu face painting, baloane modelate, tatuaje temporare, atelier de pictură ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus