vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: heroina

Abonare RSS

Courtney Love recunoaște că a consumat heroină când era însărcinată

Foto: www.billboard.com Courtney Love a recunoscut că a consumat heroină când era însărcinată cu fiica ei și a lui Kurt Cobain, Frances Bean Cobain. În documentarul Kurt Cobain: Montage Of Heck, Love a spus: „Am luat o dată, și-apoi m-am oprit. Știam că (n.r. fetița) o să fie în regulă”. Lupta lui Courtney Love cu dependența de droguri este deja de ... Citeşte mai departe »

Rezultatele autopsiei lui Philip Seymour Hoffman, neconcludente

Legiștii din New York au declarat drept „neconcludente” rezultatele autopsiei actorului Philip Seymour Hoffman, care a murit duminică, la vârsta de 46 de ani. O altă serie de teste urmează să fie efectuată în viitorul apropiat, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții actorului, a declarat Julie Bolcer, purtătoarea de cuvânt a serviciului de medicină legală din New York, ... Citeşte mai departe »

Actorul Philip Seymour Hoffman a murit, la 46 de ani

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost găsit mort, duminică dimineața, în apartamentul său din New York, au declarat reprezentanți ai poliției americane pentru Wall Street Journal. Celebrul artist avea 46 de ani. Philip Seymour Hoffman a fost descoperit în baia apartamentului său din Manhattan, în jurul orei 11.15, de către scenaristul David Katz, care a sunat imediat serviciile medicale de ... Citeşte mai departe »

Heroina și alcoolul, cauza morții lui Cory Monteith, starul din „Glee”

Cory Monteith, cunoscut pentru rolul său din serialul „Glee”, a murit din cauza unei supradoze de heroină combinată cu alcool. Actorul, în vârstă de 31 de ani, se confrunta de mai mulți ani cu dependența de droguri. Autopsia și rezultatele analizei toxicologice arată drept cauză a morții actorului „un amestec de alcool și droguri, inclusiv heroină”, informează revista Variety. Monteith ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus