sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: hidratare

Abonare RSS

Care este secretul de frumusețe al actriței Catherine Zeta Jones

foto Dacă vă întrebați cum își menține Catherine Zeta Jones pielea atât de proaspătă, la 46 de ani, aflați că secretul ei este la îndemâna oricui. Soția lui Michael Douglas apelează la unul dintre cele mai promovate produse din industria cosmetică a ultimilor ani. Catherine Zeta Jones spune că programul ei zilnic, foarte aglomerat, își pune amprenta pe tenul ei, ... Citeşte mai departe »

Apa de băut: mituri și adevăruri

foto Când eram mică, mi se spunea să nu beau prea multă apă, „fac broaște în burtă“. În ziua de azi, aproape că ne închinăm la icoana-apă și nu mai facem doi pași fără petul de 0,5l în poșetă. Totuși, cum stau lucrurile, câtă apă e bine să bem și mai ales de care? Editorii publicației 24life.ro au disecat câteva ... Citeşte mai departe »

O iarnă fără kilograme în plus: trăiește sănătos și în sezonul rece!

Excesele culinare din perioada sărbătorilor aduc cu sine kilograme în plus, creşterea nivelului de colesterol şi a glicemiei. Și, în general, iarna avem tendința de a ne încărca farfuriile cu mâncăruri grele, care nu aduc însă niciun beneficiu sănătății. Aceste obiceiuri alimentare ne afectează în mod inevitabil silueta, însă mai mult decât atât, sănătatea organismului şi funcţionarea optimă a ficatului ... Citeşte mai departe »

Cum folosești uleiul de argan: secretul frumuseții femeilor berbere

Am descoperit adevăratul ulei de argan în 2007, într-o excursie în Maroc. Am primit atunci o sticluţă cadou, şi pe căldura aceea din Marrakech am fost impresionată de cât de repede mi-a hidratat tenul părul şi corpul. Pentru că eram curioasă de unde vine uleiul bio și cum este el produs, am vizitat câteva cooperative locale, şi iată ce am ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus