vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: HipTrip Travel Film Festival

Abonare RSS

„Pop Aye”, propunerea la Oscar a Singapore, deschide HipTrip Travel Film Festival

Singurul festival de film de călătorie din România, HipTrip Travel Film Festival, va avea loc anul acesta în perioada 23-26 noiembrie, la Cinema Union și Cinemateca Eforie din București. Peste 15 filme din toate colțurile lumii, în premieră în România, vor fi prezentate publicului iubitor de călătorii și cinema. În deschidere: mult-premiatul „Pop Aye”, propunerea la Oscar a Singapore. „În ... Citeşte mai departe »

HipTrip Travel Film Festival: opt filme provocatoare în secțiunea „Exploratorii”

Ajuns la a treia ediție, HipTrip Travel Film Festival își continuă misiunea de a inspira și încuraja spectatorii să se transforme în visători și chiar în exploratori, fie că vorbim de orașele îndepărtate ale lumii sau de o incursiune pe un tărâm mai puțin prietenos, precum zonele polare sau deșertul. „În centrul fiecărui film al secţiunii Exploratorii, întâlnim privirea curioasă ... Citeşte mai departe »

„In Transit” deschide a doua ediție a HipTrip Travel Film Festival

Cea de-a doua ediție a HipTrip Film Festival va avea loc anul acesta, în perioada 8-11 octombrie, la Cinema Union și Cinema Eforie, şi va aduce la București 25 de filme din 10 țări: India, Marea Britanie, SUA, Australia, Spania, Germania, Siberia, Canada, Iran și România. Festivalul va debuta pe 8 octombrie, la Cinema Eforie, cu proiecția documentarului „In Transit”, ... Citeşte mai departe »

Filme pe care nu trebuie să le ratezi la HipTrip Travel Film Festival

HipTrip Travel Film Festival, primul festival din România dedicat filmelor de călătorie, va avea loc între 23 şi 25 mai, la Cinema Union şi Cinema Eforie. În cele trei zile de eveniment vei avea parte de proiecţii de filme artistice şi documentare tematice şi vei intra în contact cu reputaţi profesionişti din domeniile de travel, cinematografie şi blogging. Din SUA ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus