vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Hollywood

Abonare RSS

Bill Murray: cum știi că ți-ai găsit perechea

Nu a tras lozul câștigător la loteria căsătoriei, fiind divorțat de două ori, dar poate tocmai de aceea, sfatul lui Bill Murray ar trebui să conțină un adevăr important. La o petrecere la care a ajuns întâmplător, celebrul actor a explicat cum afli, în opinia lui, care e persoana alături de care-ți poți petrece restul vieții. „Dacă ai pe cineva ... Citeşte mai departe »

Cum a schimbat Elizabeth Taylor regulile jocului la Hollywood

„După ultima numărătoare, există șase oameni în lume care creează agitație în jurul lor prin simplul fapt că se mișcă. Aceștia sunt Papa, președintele Reagan, Michael Jackson, Jacqueline Onassis, Frank Sinatra și Elizabeth Taylor”. Afirmația lui Jon Anderson, de la Chicago Tribune, datează din 1987, dar fascinația pe care o stârnesc acești oameni e azi mai vie decât ei. Gândiți-vă ... Citeşte mai departe »

Edward Aninaru: „Norocul trebuie ajutat, lucrurile nu vin de la sine”

Pe Edward Aninaru presa l-a denumit mai întâi „fotograful Innei”, iar mai apoi, când cariera lui a luat avânt în România, jurnaliștii au început să-l numească „fotograful vedetelor”. Un alint de care nu se dezice, ci dimpotrivă, l-a consolidat prin contracte la care colegi de-ai săi de breaslă încă aspiră. Edward, care trăiește de câțiva ani în Los Angeles, a ... Citeşte mai departe »

Mila Kunis: În „Black Swan” eram dezgustător de slabă

foto Mila Kunis declară că nu s-a simțit deloc confortabil în perioada în care a filmat pentru „Black Swan”, când a trebuit să slăbească foarte mult pentru a intra în personajul interpretat, o balerină. Într-un interviu acordat recent, actrița spune că arăta „dezgustător” și că brațele ei erau atât de subțiri, încât erau „scârboase”. Întrebată despre presiunea de la Hollywood, ... Citeşte mai departe »

O fotografie: Zsa Zsa Gabor

foto Actrița Zsa Zsa Gabor, azi în vârstă de 99 de ani, fotografiată în grădina casei sale din Los Angeles, în 1950. Citeşte mai departe »

Sinatra 100: cum a fost la spectacolul lui Robert Davi

Pe Robert Davi îl cunoșteam, ca și voi, doar din nenumăratele filme în care a jucat, de regulă personaje negative, cele care fac toată intriga și devin sarea și piperul într-o poveste. După ce l-am văzut cântând live, la spectacolul pe care i l-a dedicat recent lui Frank Sinatra, nu mă pot hotărî dacă de-acum înainte o să-l numesc mai ... Citeşte mai departe »

O carte ca un film: „Yesterday, Today, Tomorrow: My Life”, de Sophia Loren

Foto: Sophia Loren, în 2007, când a pozat pentru calendarul Pirelli. Sursă: tuningpp.com E aprilie 1962 și sunt la Roma, acasă la Sophia Loren și Carlo Ponti, în apartamentul lor din Piazza d’Aracoeli. E seara premiilor Oscar, iar actrița este nominalizată pentru rolul ei din Two Women. Dar a decis să nu meargă la ceremonie. „Dacă aș fi pierdut, aș fi ... Citeşte mai departe »

În curând, la cinema: „Maps to the Stars”, o satiră la adresa industriei de la Hollywood

Maps to the Stars / Hărţi către stele, cel mai recent film al regizorului canadian David Cronenberg, o satiră cinematografică la adresa showbiz-ului de la Hollywood, în care îi veţi putea vedea pe Julianne Moore, John Cusack, Robert Pattinson şi Mia Wasikowska, va avea premiera în România în 31 octombrie. Pelicula este distribuită de Independenţa Film. Filmul este o incursiune ... Citeşte mai departe »

Vrea să ajungă la Hollywood! Laura Nureldin a scris un scenariu de film

Laura Nureldin şi-a descoperit o nouă pasiune, aceea de a scrie scenarii de film. Prezentatoarea ştirilor Antena 3 are ambiții serioase, astfel că se gândește deja cum să-l transpună pe peliculă, și nu oriunde, ci chiar la Hollywood. Totul a pornit dintr-o joacă. În timp ce se uita la un film, s-a gândit cum ar arăta povestea privită şi din ... Citeşte mai departe »

George Clooney s-a logodit cu iubita lui, avocata Amal Alamuddin

George Clooney s-a logodit și urmează să se căsătorească cu iubita lui, Amal Alamuddin, o avocată în drepturile omului, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internațională. Cei doi sunt extrem de discreți în ce privește relația lor, însă editorii site-ului E!News scriu că Amal Alamuddin poartă deja pe deget un inel de logodnă primit de la George Clooney. ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus