marți , 21 ianuarie 2020

Arhivă etichete: Humanitas Fiction

Abonare RSS

„Dincolo de iarnă”, de Isabel Allende, se lansează în România

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă miercuri, 7 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului Dincolo de iarnă, de Isabel Allende, recent apărut la Editura Humanitas Fiction, în traducerea Corneliei Rădulescu. La eveniment vor vorbi scriitoarea și jurnalista Ana Maria Caia, scriitoarea Ana Barton și Nona Rapotan, editor coordonator bookhub.ro. Seara va fi moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Isabel Allende construiește, în Dincolo de ... Citeşte mai departe »

De ce să citiți „Amantul japonez”, de Isabel Allende

foto Trebuie să recunosc din start: iubesc felul în care Isabel Allende își spune poveștile, așa încât orice opinie vizavi de cărțile ei „riscă” amprenta indulgenței, aproape indiferent de calitatea romanului citit. Cu alte cuvinte, chiar dacă detectez în proza ei mici – sau mari – clișee sau adaptări de stil făcute în scop comercial, nu cred că am s-o ... Citeşte mai departe »

Scriitorul Su Tong vine în România pentru lansarea romanului său „Lumea de orez”

Editura Humanitas Fiction şi Institutul Confucius din cadrul Universităţii din Bucureşti vă aşteaptă miercuri, 9 septembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38), pentru o seară dedicată literaturii chineze.  Evenimentul va debuta cu lansarea, în prezenţa autorului, a romanului Lumea de orez de Su Tong, unul dintre cei mai renumiţi scriitori chinezi contemponani, recompensat cu numeroase premii ... Citeşte mai departe »

Se lansează „Jocul Ripper”, cea mai nouă carte de Isabel Allende

Jocul Ripper, un nou roman de Isabel Allende la Humanitas Fiction, o carte în care scriitoarea chiliană se depărtează de stilul literar care a consacrat-o, cel al realismului magic și al ficțiunii istorice, și abordează o tematică nouă. „Cartea asta s-a născut pe 8 ianuarie 2012 pentru că agenta mea, Carmen Balcells, ne-a sugerat lui Willie Gordon, soţul meu, şi ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Care Santos: „Este imposibil să trăiești cu spatele la trecut”

Scriitoarea spaniolă Care Santos, într-un interviu exclusiv LaRevista.ro, în care vorbește despre cărțile și personajele sale, despre ritualurile sale artistice și plăcerile cotidiene și în care ne invită la o plimbare tihnită prin Barcelona, prin intermediul romanelor sale minunate, Încăperi ferecate și Aerul pe care îl respiri, publicate în România de Editura Humanitas Fiction.  De ce vă temeți cel mai ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus