duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: iarna

Abonare RSS

A început de ieri să cadă

Cum mai e vremea pe la voi? Am auzit că a nins în unele orașe din România, zilele trecute, și tocmai mă pregăteam să mă oftic când, hopa, a venit iarna și aici, din nou. În general, în Atlanta ninge o dată pe sezon, de regulă în ianuarie sau februarie. Anul ăsta ne luaserăm porția de zăpadă mai devreme, chiar ... Citeşte mai departe »

Februarie la Vulcan

foto: Harry Rona Imagine surprinsă în februarie 2017, în pădurea de la marginea comunei Vulcan, din județul Brașov. Citeşte mai departe »

Iarna în Atlanta

foto: larevista.ro / de pe terasa locuinței mele din Atlanta Știu că în România e ger și zăpadă, dar voiam să mă laud și eu cu un „cod portocaliu” de lapoviță ușoară în Atlanta. 🙂 Începând de ieri, orașul e paralizat, oamenii sunt în stare de panică, au golit supermarket-urile și acum stau în case, așteptând să treacă „potopul”. Ieri, ... Citeşte mai departe »

Privește lumea altfel: mood board de decembrie

fotografii: Tumblr, Pinterest Citeşte mai departe »

Iarna la Bran

Așa arată iarna la Bran, zilele acestea – un vis alb, de pus în ramă! Fotografii de Geanina Raluca. Citeşte mai departe »

Reverie despre acasă

Am avut un vis – nu, n-a fost vis, a fost o reverie care mi-a apărut așa, din senin, în prima noapte pe care am petrecut-o aici, în apartamentul unde tocmai ne-am mutat, era trecut de 3:00 și nu puteam nicicum să dorm, Paul respira adânc lângă mine, iar eu stăteam lungită în pat, aproape suspendată în aer, aveam senzația ... Citeşte mai departe »

Privește lumea altfel: mood board de februarie

fotografii Citeşte mai departe »

Relaxare la St.Moritz

foto Oaspeți la soare, pe terasa unui hotel din stațiunea elvețiană St.Moritz, în 1947. Citeşte mai departe »

Iarna la Washington

foto Fotografie surprinsă în urmă cu câteva zile, în capitala Statelor Unite, Washington, afectată de furtuna de zăpadă Jonas. Citeşte mai departe »

„Prin Bucureștiul meu”: fotografii de Dana Ștefănescu

Dacă ar fi o persoană, Bucureștiul s-ar simți măgulit și iubit, privindu-se prin ochii unui om care știe să-l vadă atât de frumos. Dana Ștefănescu nu e fotograf cu diplomă, dar imaginile surprinse de ea rămân multă vreme în memoria celor care se întâlnesc cu ele. Și sunt tot mai numeroși, de-o vreme încoace, de când Dana se plimbă „prin ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus