miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Iasi

Abonare RSS

Herta Müller a fost operată de urgență

Scriitoarea Herta Müller a suferit o intervenție chirurgicală de urgență, sâmbătă, la spitalul din Müllheim, Germania. În prezent, ea se află la secția de terapie intensivă a unității sanitare. Potrivit biroul de presă al Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi, citat de mediafax.ro, scriitoarea Herta Müller a suportat o intervenţie chirurgicală de urgenţă, la spitalul din localitatea Müllheim (Germania). ... Citeşte mai departe »

Restaurantul Hotelului Traian din Iaşi – locul unde andivele sunt rucola, iar sosul dutch e o simplă maioneză

În mod normal, nu aş alege să iau masa în restaurantul unui hotel, dar uneori este cea mai la îndemână soluţie, mai ales când timpul nu îţi permite să cauţi locuri noi în oraşe unde te afli în trecere, cu treabă. Ratatouille Restaurantul Hotelului Traian din Iaşi este renovat, dar păstrează ceva din aerul comunist al vremurilor trecute. Parcă timpul ... Citeşte mai departe »

Gala premiilor UNITER va fi transmisă în direct la TVR

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit luni, 13 mai, de la ora 21.00, Gala premiilor UNITER, ediţia a XXI-a. Va fi o transmisiune directă, în trei părţi, de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. După 20 de ediţii bucureştene, ediţia a XXI-a Galei premiilor UNITER va fi organizată în atmosfera caldă şi, totodată, somptuoasă a Sălii ... Citeşte mai departe »

Festivo Band cântă la Expo Ideal Mariaj Iași

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au pregătit numeroase surprize pentru vizitatorii ultimului mare târg de nunți al sezonului, care are loc, weekendul acesta, la Iași. Una dintre ele este recitalul trupei Festivo Band, ai cărei artiști vor cânta, sâmbătă și duminică, la Sala Polivalentă. În ciuda vremii mohorâte care a cuprins toată țara, ieșenii sunt niște răsfățați în acest weekend. La ... Citeşte mai departe »

Rochia cu 7.000 de perle, atracția specială a târgului Expo Ideal Mariaj Iași

Vizitatorii târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care va avea loc în acest weekend în premieră la Iași, la Sala Polivalentă, vor avea prilejul să admire una dintre cele mai spectaculoase creații născute vreodată în moda autohtonă: rochia Marithe, împodobită cu 7.000 de perle naturale, pe care actrița Cătălina Grama, alias Jojo, a purtat-o pentru coperta celei mai recente ediții ... Citeşte mai departe »

Element inedit la Expo Ideal Mariaj Iași: rochia de mireasă din hârtie, plastic și staniol

Cel mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară la Iași, la Sala Polivalentă. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea admira o piesă vestimentară realmente inedită: o rochie de mireasă realizată din hârtie, plastic și staniol. Câțiva studenți ai ... Citeşte mai departe »

Târgul de nunți Expo Ideal Mariaj are loc, în premieră, la Iași

Cel mai important târg de nunți din țară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediție, se desfășoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară în capitala Moldovei. La Sala Polivalentă din Iași, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii ... Citeşte mai departe »

Trupa Zdob şi Zdub va cânta diseară la Iaşi

Formaţia Zdob şi Zdub va susţine vineri seara un concert de excepţie la Iaşi, în clubul Dublin Pub, de la ora 23. Show-ul face parte din turneul de promovare a noului album al trupei, “Basta Mafia”, lansat în România alături de MediaPro Music. „Basta Mafia” este cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a trupei, iar cei şase artişti moldoveni ... Citeşte mai departe »