vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: In premiera

Abonare RSS

„În premieră”: Povestea surorilor iconare şi cum ar putea fi România cea mai mare producătoare de alimente bio din Europa

Yevgeniya Kironaki Urmăriți emisiunea „În premieră”, realizată de Carmen Avram, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3! În primul material „În premieră”, reporterul Yevgeniya Kironaki ne spune povestea celor patru surori iconare. Ele cred că darul picturii de icoane a fost prea mare, de aceea a trebuit să-l împartă în patru. Kornelia, Liliana, Anca şi Ekaterina pictează sfinţi cât e ziua ... Citeşte mai departe »

„În premieră”, la Antena 3: Români traficanţi de droguri, prinşi în coşmarul puşcăriilor sud-americane

„În premieră cu Carmen Avram” revine duminică, 22 septembrie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. Despre ce au pregătit în prima ediţie, povesteşte Carmen Avram:  „Lumea e împânzită de traficanţi de droguri, racolaţi din România. Puţini ştiu asta. Români care lucrează cu marile carteluri sud-americane sunt cu sutele şi sunt tot mai mulţi. Oameni săraci sau naivi sau cu spirit ... Citeşte mai departe »

Carmen Avram: Presa de azi mă întristează tot mai mult, dar jurnalismul rămâne cea mai frumoasă meserie din lume

Gândiți-vă bine: câți jurnaliști autentici mai cunoașteți? Câți dintre ei spun despre meseria lor că este „cea mai frumoasă din lume” și câți sunt cei care n-o trădează nicicând? Cu siguranță, printre cei pe care eu îi număr chiar acum pe degete se numără și Carmen Avram, realizatoarea emisiunii care ne aduce, „În premieră”, cele mai interesante și mai emoționante ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Antena 3, medaliată cu Gold World Medal, la New York

Antena 3 a fost premiată alături de cele mai bune televiziuni din întreaga lume, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 9 aprilie. Carmen Avram şi echipa emisiunii „În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013, categoria Best Camerawork, cu reportajul „Pe-un picior de iad”. În finala competiţiei pentru cele ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: povestea primului copil român supus unor proceduri medicale de ultimă generaţie

Alex, un băieţel de trei ani, bolnav de paralizie cerebrală, a devenit primul copil român care a beneficiat de cea mai nouă tehnică medicală. Cazul lui este o premieră absolută pentru România. Alex s-a născut asemeni altor milioane de copii normali. Însă, în urma unui tragic accident petrecut într-o zi banală, o mare parte din creierul lui a fost distrusă, ... Citeşte mai departe »

„În premieră”: Martirii închisorilor şi povestea Ursului de Aur câştigat la Berlin

Au fost închişi de comunişti pentru că îl iubeau pe Dumnezeu şi torturaţi ca să uite de el. Printre preoţii şi credincioşii ucişi de comunism se spune că s-ar găsi sfinţi şi că ar exista şi dovezi. Despre canonizarea lor însă nu se vorbeşte deschis. De ce se păstrează tăcerea despre martirii închisorilor, aflaţi „În premieră”, duminică, de la ora ... Citeşte mai departe »

„În Premieră cu Carmen Avram” revine astăzi la Antena 3

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avram – revine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon. „Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus