duminică , 5 iulie 2020

Arhivă etichete: ingrijirea parului

Abonare RSS

Șapte firme cosmetice pe care le cumpăr cu ochii închiși

foto Pentru că nu m-au dezamăgit niciodată, pentru că și-au reconfirmat în timp calitatea, pentru că toate produsele lor mi-au făcut bine, mie și-apoi tuturor prietenelor cărora le-am recomandat sau le-am oferit cadou. Odă firmelor cosmetice pe care le iubesc! Mario Bădescu Le-am descoperit anul trecut, iar de atunci le cumpăr fără ezitări: crema Kera Moisturizer și Olive Eye Cream ... Citeşte mai departe »

Cele mai bune lucruri pe care le fac pentru părul meu

Atlanta, septembrie 2015 Am și eu ceva ce atrage atenția la înfățișarea mea: fundul, ăăă… părul! E mult, voluminos și sănătos, fapt pentru care evident că n-am niciun merit. Toți în familia mea au păr bun, cum se spune la țară, iar eu am fost norocoasă și-am luat gena asta s-o duc mai departe. Nu fac, deci, mare lucru ca ... Citeşte mai departe »

Dosar de frumusețe: Nouria Nouri

Nouria Nouri este una dintre cele mai frumoase și naturale femei pe care le cunosc. Datorită rădăcinilor afgane, e o apariție cu parfum exotic, care întoarce priviri. E suplă, mlădioasă, iar părul ei zici că e desprins din reclamele la șampon. Însă cea mai frumoasă trăsătură a Nouriei este, după părerea mea (și a ei) zâmbetul. Am rugat-o să ne ... Citeşte mai departe »

Sfatul dermatologului: de ce ții cont ca să îți alegi șamponul potrivit

Trăim într-o lume a aparenţelor, în care aspectul fizic a devenit un factor esenţial în construirea imaginii de sine, în care fiecare detaliu este observat de către cei din jur. Iar imediat după trăsăturile feței și felul în care arată tenul nostru, părul este următorul lucru pe care oamenii îl remarcă atunci când ne întâlnesc. Există nenumărate reguli de îngrijire ... Citeşte mai departe »

Tu ce tip de păr ai? Sfaturi de îngrijire pentru fiecare

Fiecare tip de păr are particularitățile sale, în funcție de care ar trebui să-l îngrijim pentru a-l păstra în cea mai sănătoasă și frumoasă formă. Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog la clinica Medsana, ne vorbește despre nevoile tipurilor de păr și ne oferă câteva sfaturi de folos.   Dr. Constantin Venerus – Popa: Există trei tipuri de ... Citeşte mai departe »

Trusa de prim-ajutor pentru un păr minunat întreaga zi

Cu toții știm că geanta unei femei conține nenumărate lucruri: de la nelipsita trusă de make-up, gadget-uri, până la cărți de vizită. Toate acestea pentru a se asigura de faptul că, indiferent de împrejurare, nimic nu le va lua pe nepregătite – nici un meeting neașteptat sau o ieșire cu prietenii. Specialiștii Clear ne recomandă să strecurăm și o mini-trusă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus