luni , 19 aprilie 2021

Arhivă etichete: insarcinata

Abonare RSS

Însărcinată în cinci luni, Carmen Brumă consumă zilnic produse din cânepă

Carmen Brumă, însărcinată în cinci luni, este o consumatoare zilnică a produselor din cânepă, deoarece acestea au un aport important de acizi grasi omega 3 și omega 6 care se transmit și fătului, fiind vitali scutului de mielină, învelișul celulelor nervoase. Totodată, ele contriburie, mai ales la copii, la dezvoltarea sănătoasă a creierului și a funcțiilor cognitive. Datoria de părinte ... Citeşte mai departe »

Ce este şi cum se manifestă infertilitatea imunologică

O veste deloc îmbucurătoare pentru un cuplu la început de căsnicie este, cu siguranţă, infertilitatea şi şansele scăzute de a avea copii. Infertilitatea este definită ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil, după 12 luni de raporturi sexuale regulate şi neprotejate. Însă, atunci când sistemul de apărare al organismului  nu mai reacţionează în faţa unor afecţiuni sau boli, ... Citeşte mai departe »

Drew Barrymore este din nou însărcinată

Drew Barrymore este din nou însărcinată, actrița și soțul ei așteptând cel de-al doilea copil. Informația, publicată pe site-ul hollywoodreporter.com, a fost confirmată de reprezentantul vedetei pentru E!News. Acesta nu a specificat însă detalii referitoare la momentul în care se va naște bebelușul actriței. Drew Barrymore este deja mama unei fetiţe, Olive, în vârstă de aproximativ un an. Citeşte mai departe »

Alcoolul, dușman pentru femeile care își doresc să rămână însărcinate

Femeile care își doresc să devină mame ar trebui să se țină departe de alcool, arată un nou studiu, care a demonstrat că un pahar de vin, consumat o dată sau de două ori pe săptămână, reduce cu 33 % șansele unei femei de a rămâne însărcinată. Studiul, publicat de Daily Mail, mai arată că femeile care beau peste trei ... Citeşte mai departe »

Nouă luni în două minute: cum se transformă o femeie în timpul sarcinii – VIDEO

Un cuplu din Letonia care aștepta un copil a colecționat sute de fotografii realizate pe parcursul sarcinii femeii, începând din momentul în care au aflat că vor deveni părinți, și până în momentul în care bebelușul lor a venit pe lume. Cei doi au realizat apoi un video emoționant, care arată cum se transformă corpul femeii de-a lungul celor nouă ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit la un castel din Franța

Actorii Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc la un castel din Franța. Cele două staruri au spus „da” la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, sâmbătă. La eveniment au participat în jur de 60 de invitați, printre care s-au aflat și mama lui Olivier, Rosemarie, și fratele ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez se căsătoresc în week-end

Halle Berry și Olivier Martinez se căsătoresc în acest week-end, anunță revista People, citând o sursă din preajma celor doi actori. Purtătorul de cuvânt al starurilor nu a confirmat, deocamdată, această informație. Halle și Oliver s-au logodit în 2011, iar în prezent, actrița este însărcinată cu primul copil al cuplului. Recent, Olivier Martinez a dezvăluit că el și iubita lui ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek, „desfigurată” după ce s-a îngrășat 23 de kilograme

Actriţa Salma Hayek a mărturisit, într-un interviu acordat publicaţiei „Glam Belezza Latina”, că s-a simţit complet desfigurată, după ce s-a îngrăşat 23 de kilograme, în 2007, înainte să o nască pe fetiţa ei, Valentina. „Am avut ocazia să observ cum corpul meu s-a deformat – motivul fiind unul foarte bun – şi nu regret nicio clipă transformările prin care am ... Citeşte mai departe »

Halle Berry și Olivier Martinez vor avea un băiețel

Olivier Martinez a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea cu logodnica sa, Halle Berry, actorul declarând că ei vor fi părinții unui băiețel. „Fiul meu va fi american, dar eu rămân francez”, a declarat Martinez, citat de revista People. Artistul a făcut această dezvăluire în seara de deschidere a Champs-Elysées Film Festival. Starul francez este preşedintele onorific al ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet este din nou însărcinată

foto Kate Winslet va deveni mamă pentru a treia oară, actrița fiind din nou însărcinată, a anunțat publicistul său. Kate va naște spre sfârșitul acestui an. Acesta este primul copil al lui Kate Winslet cu cel de-al treilea soț al său, Ned Rocknroll – nepotul miliardarului Richard Branson, cu care s-a căsătorit, în decembrie 2012, în cadrul unei ceremonii foarte ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus