miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: internet

Abonare RSS

Despre Internet, cu dragoste. Dacă-i rapid și cu măsură!

Foto: brand-cierge.com (P) Nu știu voi cum sunteți, dar eu dintotdeauna mi-am prins urechile când a fost vorba de chestiuni tehnice. Știu și eu, ca tot omul, să mă folosesc de Internet, mă descurc să lucrez pe un site – ah, chiar am un site! -, mânuiesc cu pricepere vreo două programe de editare foto de bază și tocmai am ... Citeşte mai departe »

Ce se întâmplă pe Internet în 60 de secunde – VIDEO

Un videoclip realizat de echipa site-ului Buzzfeed dezvăluie statistici interesante despre felul în care oamenii folosesc Internetul într-un interval de 60 de secunde. Astfel, într-un minut, pe Instagram sunt publicate 27.800 de fotografii noi, iar pe Facebook numărul lor crește. Totodată, la fiecare 60 de secunde, șase articole noi apar pe Wikipedia. Statisticile mai arată și că, pe parcursul unui ... Citeşte mai departe »

Emma Watson: Facebook și Instagram fură inocența tinerilor

Actrița Emma Watson critică Internetul și canalele de comunicare parte din social media, declarând că acestea sunt responsabile pentru faptul că tinerii își pierd inocența mai devreme acum, decât în urmă cu 10 ani. Artista, în vârstă de 23 de ani, cunoscută mai ales pentru rolul Hermione Granger din seria „Harry Potter”, a spus să adolescenții devin tot mai conștienți ... Citeşte mai departe »

Lucrări de Andy Warhol, vândute în premieră pe Internet

Casa de licitații Christie’s va vinde, în premieră pe Internet, opere de artă realizate de legendarul fondator al curentului pop Andy Warhol. Acțiunea va avea loc între 25 februarie și 5 martie și este realizată în parteneriat cu Fundația Andy Warhol. Schițe, tablouri, tricouri ce poartă imprimeuri de Andy Warhol, dar și lucrarea cu celebra conservă de supă Campbell – ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus