joi , 21 ianuarie 2021

Arhivă etichete: interviu Isabel Allende

Abonare RSS

EXCLUSIV. Isabel Allende: „Secretul unei vieți bine trăite este să nu-ți fie frică de suferință”

Fotografii: Lori Barra, isabelallende.com La aproape cinci ani de la prima noastră conversație, celebra scriitoare Isabel Allende vi se oferă, din nou, într-un interviu pe care știu că mulți dintre voi îl așteptați. E un dialog exclusiv, pe care l-am obținut cu greu, într-o perioadă extrem de aglomerată pentru Allende. Tocmai se întorsese din turneul dedicat cărții ei noi, „In ... Citeşte mai departe »

Isabel Allende, în Atlanta: „Am fost o jurnalistă jalnică, pentru că mereu voiam să inventez povești”

foto Am parcurs un drum foarte lung de la ziua aceea de februarie, 2013, când Isabel Allende accepta să-mi acorde un interviu pentru această revistă, și cea de joi, 16 noiembrie 2017, când am văzut-o pe scriitoare, pentru prima și singura oară, în carne, oase și zâmbet. Isabel Allende râde mult, și-i face pe toți oamenii din jurul ei să ... Citeşte mai departe »

„Insula de sub mare”, de Isabel Allende. Dansează, Zarité, dansează!

Foto: islandmix.com „Voi trăi mult şi bătrânețea-mi va fi tihnită, pentru că steaua mea – ma z’etoille – străluceşte chiar şi atunci când cerul e înnorat. (…) Când bat tobele, Zarité cea de toate zilele dispare şi redevin fetiţa care dansa neştiind să meargă ca lumea. Izbesc pământul cu tălpile şi viaţa mi se urcă pe picioare, îmi trece prin ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus