luni , 6 iulie 2020

Arhivă etichete: interviuri vedete

Abonare RSS

Ziaristul, psiholog întâmplător

Foto: drmanges.com Sunt tot mai convinsă că un interviu – un interviu bun, autentic – e o formă de terapie pentru cel care-l oferă. Iar ziaristul – acela bun, autentic – trebuie să fie un excelent „anatomist al sufletului” (Henry Miller, în „Tropicul Cancerului”), dacă are ambiţia unei realizări jurnalistice memorabile. Poate o să spuneți că exagerez – defect profesional! ... Citeşte mai departe »

Liana Stanciu: „A trecut moda personajelor, devine valoros să fii sincer”

Am întrebat-o, în primul rând, cum a reușit să se țină departe de compromis, într-un mediu în care mizeria e regină, iar valoarea a ajuns gunoi. E o capcană pe care nu mulți realizatori TV au reușit s-o fenteze, dar Liana Stanciu a ocolit-o mereu cu grație. Și-apoi am continuat să vorbim despre televiziune, despre emisiunea ei de la TVR ... Citeşte mai departe »

Aura Urziceanu: „Întotdeauna acasă mă voi simţi în România”

Foto: www.adevarul.es După o lungă perioadă de tăcere, celebra artistă AURA URZICEANU ne-a acordat, în exclusivitate, un interviu în care vorbește cu dor despre țara sa, declarând că România este locul în care se va simți, întotdeauna, „acasă”. Cântăreața, care se află în plin turneu pe continentul american, ne-a dezvăluit că agenția de impresariat care o reprezintă – cea a ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus