duminică , 24 ianuarie 2021

Arhivă etichete: invitat

Abonare RSS

Liviu Mihaiu, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%

„Când situaţia o cere, Şi când ramuri bat în geam, Vă propun o-ntrevedere. Cu Mihaiu. Altu’ n-am”. Aşa sună invitaţia lui Cătălin Ştefănescu, parafrază a unui spot radio, pentru ediţia Garantat 100% de duminică, pe care telespectatorii o vor putea urmări de la ora 23.00 la TVR 1, TVR HD şi TVR+ . Jurnalistul Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla, fost ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, invitat special la „Tonomatul lu’ Ciutacu”, pe România TV

Victor Ciutacu revine, după vacanța de Paște, la postul România TV, cu emisiunea sa, „Tonomatul lu’ Ciutacu”, unde în seara aceasta, de la ora 21.00, îl are invitat pe maestrul Tudor Gheorghe. „L-am invitat prima oară când lucram pentru Antena 2. Fugeau de el titanii vorbăriei ca de dracu’. Cică era demodat şi nu făcea audienţă. Am rezonat din prima. ... Citeşte mai departe »

Coregraful Gigi Căciuleanu, invitat la Garantat 100%

Este dansator şi coregraf de geniu, prieten şi colaborator cu nume care stârnesc fiori: Maya Plisetskaya, Pina Bausch, Pierre Cardin… Conduce companii de dans în Franţa şi în Chile, unde a fost şi director al Baletului Naţional Chilian. Este premiat, decorat cu ordine şi medalii de cel mai înalt rang în mai multe ţări. Gigi Căciuleanu, o „specie extrem de ... Citeşte mai departe »

Mario Vargas Llosa este invitat la Cluj-Napoca, în luna mai

Scriitorul Mario Vargas Llosa, premiat cu Nobel pentru literatură, va primi, pe 20 mai, titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. De asemenea, autorul va participa, la Teatrul Naţional al orașului, şi la premiera spectacolului „O mie şi una de nopţi”. Decanul Facultăţii de Litere a UBB din Cluj-Napoca, Corin Braga, a declarat joi că scriitorul Mario ... Citeşte mai departe »

Emil Hurezeanu: „Politicienii nu înţeleg prea bine România, nu ştiu ce să facă cu ea…”

Pentru luni, 15 aprilie, la Nocturne, TVR 1 programează o întâlnire neconvenţională între realizatoarea Marina Constantinescu şi scriitorul, omul de presă, radio şi televiziune Emil Hurezeanu. Proaspăt reîntors din Japonia, Emil Hurezeanu recunoaşte că n-ar poposi acolo mai mult de câteva zile, spre deosebire de gazdă, care ar alege pe loc Ţara Soarelui Răsare drept destinaţie pe viaţă. Cei doi ... Citeşte mai departe »

Despre „selful românesc”, la Garantat 100%. Socio-psihologul Dorin Bodea, invitatul lui Cătălin Ştefănescu

Duminică seară, de la ora 23.20, Cătălin Ştefănescu ne invită la o discuţie despre „selful românesc”, în emisiunea de la TVR 1 şi TVR HD. Invitatul său la Garantat 100% din 14 aprilie este socio-psihologul Dorin Bodea, autor al volumului „Românii, un viitor previzil?”, o carte ce cuprinde un studiu psihosociologic asupra românilor – despre resursele lor, despre limitările şi ... Citeşte mai departe »

„Un profesionist al bisturiului cu un aer de Fred Astaire”, invitatul Eugeniei Vodă la TVR 1

Invitatul ediţiei din 13 aprilie a emisiunii Profesioniştii este un maestru al chirurgiei plastice: doctorul Valeriu Popescu. Un român care a făcut carieră în străinătate, la Hamburg, devenind celebru în breaslă printr-un procedeu chirurgical original, pe care l-au preluat chirurgi din lumea largă. Despre acest procedeu, dar şi despre munca sa de-o viaţă, aflaţi amănunte sâmbătă, de la 23.15, la ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus