vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Ion Caramitru

Abonare RSS

Stere Gulea face „Moromeții 2”. Cine va juca în film, alături de Horațiu Mălăele

Una dintre cele mai iubite și cunoscute ecranizări din istoria cinematografiei românești, „Moromeții”, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Personajele lui Marin Preda se întorc pe marele ecran sub regia aceluiași cineast și surprinse de camera directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile. Filmările la „Moromeții 2” vor începe ... Citeşte mai departe »

„Dineu cu proști” și „Egoistul”, în două reprezentații, la Palatul Naţional al Copiilor

Stagiunea de toamnă se reia cu câte două reprezentaţii ale unora dintre cele mai îndrăgite spectacole ale momentului: „Dineu cu proști” și „Egoistul”se vor juca pe 5 şi 6, respectiv 7 şi 8 septembrie, în Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor. Pe 5 si 6 septembrie, sunteţi invitaţi la Palatul Naţional al Copiilor la un festin artistic. Vă aşteaptă ... Citeşte mai departe »

„Dineu cu proști”: două reprezentaţii la Teatrul Tineretului

„Dineu cu proști”, unul din cele mai savuroase şi îndrăgite spectacole din repertoriul teatral contemporan,  va încheia actuala stagiune de la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor). Graţie interesului crescut al publicului, faimoasa comedie, ce îi are în prim plan pe Horațiu Mălăele şi Ion Caramitru,  se va juca în două seri consecutive: pe 29 şi 30 iunie. Distribuţia de ... Citeşte mai departe »

„Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”: prima reprezentaţie din an, la Teatrul Naţional

Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti găzduieşte, pe 26 ianuarie, prima reprezentaţie din acest an a inegalabilului duel teatral „Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite sunt puse în valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Cu har, fineţe, ... Citeşte mai departe »

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, împreună pe scena Teatrului Național

Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti găzduieşte, la începutul lunii noiembrie, duelul a doi titani ai scenei româneşti, Ion Caramitru şi Horaţiu Malaele. Astfel, una dintre cele mai apreciate producţii teatrale ale momentului, „Caramitru- Malaele, cate’ lună şi în stele” nu va lipsi din programul lunii noiembrie al TNB. Cortina Sălii Studio se va ridica în data de 3 noiembrie, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus