luni , 26 octombrie 2020

Arhivă etichete: Irina Marinescu

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: ce lucruri frumoase îmi plac acum

foto Ce face omul toamna, când plouă afară și a terminat de citit toate cărțile și de văzut toate filmele bune, vorba vine? Mai aruncă un ochi pe Instagram, mai citește un blog bun și mai face puțin shopping virtual, pentru o reîmprospătare a spiritului (consumerist). Nu se lasă mereu cu aruncare la coș, că uneori e plăcut doar să-ți ... Citeşte mai departe »

Cumpărături de toamnă, cu buget nelimitat – GALERIE FOTO

Foto: florence-magazine.com Cum ar fi dacă am avea un card cu buget nelimitat și ne-am face de cap cu el? Noi nu doar că ne-am pus întrebarea asta, ci ne-am și dat răspunsul: ne-am plimbat pe câteva site-uri și am ales – așa, în goana calului, fără să intrăm în detalii – tot ce am fi avut chef să ne ... Citeşte mai departe »

Irina Marinescu: „Româncele sunt femei frumoase, dar au un talent incredibil de a se urâţi”

Nu știu despre voi, dar mie Irina Marinescu mi s-a părut întotdeauna un om aparte. O altfel de persoană publică, atât de discretă și de fină, care contrastează cu atât mai mult cu peisajul nostru „monden”. E o artistă în tot ce face – de la hainele și accesoriile pe care le poartă și la cele pe care le creează, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus