sâmbătă , 5 decembrie 2020

Arhivă etichete: Irina Radulescu actrita

Abonare RSS

Irina Rădulescu: trei cărți de citit

~ Actrița Irina Rădulescu ne spune despre trei dintre cărțile care i-au plăcut cel mai mult ~ „Micul Prinţ”, de Antoine de Saint-Exupery A fost prima carte care m-a făcut să plâng. Copil fiind, nu i-am înţeles filosofia şi substraturile, dar m-a emoţionat pur şi simplu până la lacrimi, mai ales finalul. Am recitit-o mai târziu şi am putut desluşi ... Citeşte mai departe »

Irina Rădulescu: „Nu cred în renunţări, cred în alegeri”

Actrița Irina Rădulescu vorbește despre actorie, despre familie, despre aspecte inedite din viața ei, într-un interviu în care schițează, în linii abia perceptibile, o parte din personalitatea sa. Care sunt primele lucruri pe care le faci dimineaţa? Spun „Bună dimineaţa!”, dacă am oameni prin preajmă, şi îmi mângâi căţeluşa. Care este cel mai mare privilegiu pe care ţi-l conferă profesia ... Citeşte mai departe »

Irina Rădulescu: Top 5 filme preferate

Actrița Irina Rădulescu ne-a făcut pe plac și ne-a dezvăluit care sunt cinci dintre filmele sale preferate. Un top din care ne putem inspira de fiecare dată când viața ni se pare fadă și când simțim nevoia să evadăm în alte lumi. IRINA RĂDULESCU: Cel mai drag film sufletului meu este „Bobby Deerfield”, cu Al Pacino şi Marthe Keller, în ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus