luni , 23 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Isabel Allende carti

Abonare RSS

Ieșirea din labirint. „Caietul Mayei”, de Isabel Allende

Foto: „Fata cu balonul roșu”, lucrare de Banksy; sursă: amazon.de „Un roman exploziv. Fiecare personaj clocotește de viață. Un roman cu un subiect îndrăzneț construit, straniu și cutremurător, despre violența sexuală, teroarea politică, vina colectivă și secrete grele de familie, toate depășite prin curaj și iubire.” Booklist Dacă i-ați citit cărțile lui Isabel Allende și vă simțiți deja ca acasă ... Citeşte mai departe »

Seară de „Dragoste”, cu Isabel Allende, la librăria Humanitas Cișmigiu

„Dragoste” de Isabel Allende va fi lansată joi, 13 februarie ora 19.00, chiar înainte de Valentine’s Day, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38). Marina Constantinescu, Elisabeta Lăsconi, Mihaela Frank, Corina Stoica şi Denisa Comănescu ne vor vorbi despre cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug ne va încânta cu momente ... Citeşte mai departe »

Cartea lunii la Humanitas: „Dragoste”, de Isabel Allende

O carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momente ale iubirii descrise vreodată de Isabel Allende sunt magistral împletite cu înţelepte şi amuzante povestiri ale autoarei chiliene. „Dragoste”, în curând, la editura Humanitas. „Tentaţia de a relata o întâlnire amoroasă pe un ton glumeţ e aproape irezistibilă, pentru că umorul e o garanţie împotriva ... Citeşte mai departe »

Isabel Allende și noul său roman, „Ripper”

„Scriu o poveste de dragoste, asta e tot ce pot spune despre ea acum, pentru că abia am început și nu știu cum va evolua”, ne declara Isabel Allende, în februarie, în cadrul interviului exclusiv pe care ni l-a acordat cu puțin timp înainte să lansăm LaRevista.ro. În lunile care s-au scurs de atunci, povestea și-a găsit cursul, iar scriitoarea ... Citeşte mai departe »

Cine are nevoie de un erou? „Zorro”, de Isabel Allende

Scris cu (mult) amuzament și cu imaginea lui Antonio Banderas în minte, Zorro al lui Isabel Allende pare că-și propune să demonstreze că vremea eroilor și a romanelor de capă și spadă nu a apus. Cine mai are nevoie de eroi? Toată lumea, se pare: năpăstuiții sorții, domnișoarele romantice, cititorii, scriitorul… Scris când într-un ritm alert, când într-unul mai liniștit, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus