duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: Isabel Allende romane

Abonare RSS

Cartea lunii la Humanitas: „Dragoste”, de Isabel Allende

O carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momente ale iubirii descrise vreodată de Isabel Allende sunt magistral împletite cu înţelepte şi amuzante povestiri ale autoarei chiliene. „Dragoste”, în curând, la editura Humanitas. „Tentaţia de a relata o întâlnire amoroasă pe un ton glumeţ e aproape irezistibilă, pentru că umorul e o garanţie împotriva ... Citeşte mai departe »

Isabel Allende și noul său roman, „Ripper”

„Scriu o poveste de dragoste, asta e tot ce pot spune despre ea acum, pentru că abia am început și nu știu cum va evolua”, ne declara Isabel Allende, în februarie, în cadrul interviului exclusiv pe care ni l-a acordat cu puțin timp înainte să lansăm LaRevista.ro. În lunile care s-au scurs de atunci, povestea și-a găsit cursul, iar scriitoarea ... Citeşte mai departe »

Cine are nevoie de un erou? „Zorro”, de Isabel Allende

Scris cu (mult) amuzament și cu imaginea lui Antonio Banderas în minte, Zorro al lui Isabel Allende pare că-și propune să demonstreze că vremea eroilor și a romanelor de capă și spadă nu a apus. Cine mai are nevoie de eroi? Toată lumea, se pare: năpăstuiții sorții, domnișoarele romantice, cititorii, scriitorul… Scris când într-un ritm alert, când într-unul mai liniștit, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus