marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Iura Luncasu

Abonare RSS

Iura Luncaşu revine în cinema, cu ,,Ghinionistul”

După ce în urmă cu un an aborda pentru prima dată genul thriller cu filmul ,,Tudo”, Iura Luncaşu revine pe marile ecrane din 8 decembrie, cu cel de-al cincilea lungmetraj al său, comedia ,,Ghinionistul”. Cu siguranţă unul dintre filmele româneşti cu cea mai impresionantă distribuţie, comedia ,,Ghinionistul” aduce împreună actori cu greutate, nume consacrate ale industriei muzicale şi figuri marcante ... Citeşte mai departe »

„Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, din 1 aprilie în cinematografe

Cea mai de succes comedie romantică românească, „Minte-mă frumos” are parte de o continuare. „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” se lansează în cinematografele din România pe 1 aprilie. O nouă colaborare între regizorul Iura Luncașu (cunoscut pentru seriale tv de succes precum “Deschide Ochii”) și scenaristul Adrian Lustig (“Nuntă Mută”, “Poker”, “O poveste de dragoste, Lindenfeld”, “Funeralii fericite”), comedia îi ... Citeşte mai departe »

Se filmează „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cu Adriana Trandafir și Coca Bloos

Una dintre cele mai de succes comedii romantice românești, „Minte-mă frumos”, are parte de o continuare. „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” se filmează în această perioadă la București și are în distribuție pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian. Alături de ei vor apărea cosacraţii: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian ... Citeşte mai departe »