luni , 26 octombrie 2020

Arhivă etichete: Ivan Patzaichin

Abonare RSS

Ivan Patzaichin: „Niciodată nu am făcut ceva pentru bani”

foto În mai bine de zece ani de când mi-am ales meseria de om care scrie în presă (că mi-e greu să mă autointitulez jurnalist), am cunoscut tot felul de persoane faimoase, vedete, personalități din varii domenii, în special artistice și sportive, care au făcut în viață ceva prin care să atragă atenția ochiului public. Și de câte ori dădeam ... Citeşte mai departe »

Ivan Patzaichin: „Delta nu mai e aşa cum o ştiam eu. Nici oamenii nu mai sunt”

„Eu nu am început aproape niciodată cu dreptul”, spune campionul. O discuţie despre sport şi performaţă, dar şi despre Delta Dunării, la Garantat 100% din 29 mai. Ediţia realizată de Cătălin Ştefănescu se vede la TVR 1 şi TVR+ de la ora 23.00. Multiplu campion mondial şi olimpic. Născut şi crescut în Delta Dunării. Un adevărat „brand de ţară” – ... Citeşte mai departe »

Ivan Patzaichin și soția sa, oaspeți-surpriză la sesiunea de autografe a lui Nuami Dinescu

Volumul de proză scurtă scris de Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanţa”, a fost declarat “Cartea lunii” de către Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, motiv pentru care cititorii şi admiratorii actriţei au fost invitaţi sâmbătă, 16 martie, la o sesiune de autografe organizată de librărie şi de editura Cartea de Suflet. Şi au venit, cu mic, cu mare, după cum ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus