miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Jack Nicholson

Abonare RSS

O fotografie: Jack Nicholson și Anjelica Huston

foto Actorii Jack Nicholson și Anjelica Huston, surprinși în perioada de început a poveștii lor de dragoste, într-un loc ce pare a fi o încăpere din locuința lui Nicholson de pe Mulholland Drive, Beverly Hills. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, Nicholson și Huston au avut o relație – cu despărțiri și împăcări – între 1973 și 1990. Istoria lor ... Citeşte mai departe »

Jack Nicholson și fabuloasa lui colecție de artă

foto Sunt celebrități care colecționează mașini vechi și diamante, alții care au pasiunea locuințelor somptuoase și a avioanelor private. Marlon Brando și-a cumpărat o insulă! Jack Nicholson, în schimb, și-a investit mare parte din avere în tablouri de valoare. Actorul are mai multe proprietăți, dar principala lui reședință este într-una dintre vilele situate pe Mulholland Drive, în Beverly Hills, California. ... Citeşte mai departe »

Ca un star de cinema

Jack Nicholson, în filmul „Blood and Wine”, 1996/foto „Cu ochelari de soare, sunt Jack Nicholson. Fără ei, sunt gras și am 60 de ani”. A spus-o acum două decenii. Tocmai a împlinit 80 de ani, iar trucul ăsta stilistic îl prinde la fel de bine. Ca, de altfel, pe toți cei care și-au însușit acest apanaj al starurilor de cinema ... Citeşte mai departe »

Jack Nicholson, in his own words

photo I was raised entirely by women. My grandmother ran a beauty parlour and I spent most of my time there. She taught me manners and I learned how to be around women, what women liked. I am insanely well mannered and polite, and because of that I have nothing but gratitude for my upbringing. *** I’m not good with ... Citeşte mai departe »

Johnny Pizza: „Nu există nimic ce nu poți cuceri în lumea asta”

A fost unul dintre asistenții personali ai lui Frank Sinatra, ocupându-se de transportul și securitatea lui personală. Ani mai târziu, a devenit prietenul și managerul de turneu al lui Frank Sinatra Jr. În timpul acestor două mari capitole din viața lui, Johnny Pizza a stat la masă cu oameni care, vorba lui, sunt cunoscuți în lumea întreagă după numele mic, ... Citeşte mai departe »

Fotografii vechi, publicate în premieră: Angelina Jolie, Brad Pitt și alte staruri

O serie de fotografii inedite, unele realizate în anii 2000, altele în anii ’80 sau chiar mai devreme, apar în cartea „Holz Hollywood: 30 Years of Portraits” a artistului George Holz, publicată recent de editura Daab. Angelina Jolie, Brad Pitt, Madonna, Jack Nicholson (într-un portret memorabil!) sau Sigourney Weaver sunt personajele principale ale colecției, după ce s-au lăsat pozați cu ... Citeşte mai departe »

La mulți ani, Jack Nicholson!

Jack Nicholson împlinește, astăzi, 76 de ani. Actorul care reușește să transmită emoții, mesaje sau chiar povești întregi prin simpla sa prezență își păstrează, în ciuda trecerii vremii, șarmul unic ce l-a consacrat în rândul admiratorilor săi. Jack Nicholson a fost nominalizat la premiul Oscar de 12 ori și l-a câștigat de trei ori, pentru Zbor deasupra unui cuib de ... Citeşte mai departe »