joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Jeff Bridges

Abonare RSS

Acasă la Jeff Bridges, în câteva fotografii

foto Actrorul Jeff Bridges a decis să-și vândă vila din Montecito, California, locuința fiind deja listată pe piața imobiliară la prețul de 29.5 milioane de dolari. Proprietatea starului din „The Big Lebowski” se întinde pe o suprafață de 9.535 de metri pătrați și are o panoramă impresionantă asupra coastei Pacificului. Cum arată casa? Admirați-o cu ochii voștri… fotografii: lonny.com Citeşte mai departe »

Judy Collins: „I do what I love. Not everybody has this privilege”

You could say singer Judy Collins is the great songwriter’s best friend. Through her chosen form of expression, singing, she has interpreted the songs of Joni Mitchell, Bob Dylan, Stephen Sondheim, and even put Leonard Cohen on the musical map. Judy Collins is a prolific recording artist with well over two dozen studio albums. She continues to perform over 100 ... Citeşte mai departe »

Meryl Streep, „prea urâtă” pentru filmul „King Kong” – VIDEO

foto Are una dintre cele mai aplaudate cariere din industria filmului, dar Meryl Streep nu a avut mereu toate ușile deschise la Hollywood. Actrița a povestit că, în anii ’70, a fost respinsă la audițiile pentru filmul „King Kong” pe motiv că ar fi fost „prea urâtă” pentru gusturile producătorului. Într-o ediție a emisiunii „The Graham Norton Show”, de la ... Citeşte mai departe »

John Goodwin: “These days, a lot of people are trying to be similar to others in order to be embraced by the industry”

John Goodwin is a composer, a painter and a sculptor. And by the way he approaches the musical notes, canvas or mosaic, he is a definition of the word “artist.” Born in Los Angeles and located in Nashville, John Goodwin composes music “in relative solitude”, far from the agitated world of today’s record business. John Goodwin is critical of today’s ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. John Goodwin: „Astăzi, mulți oameni încearcă să semene cu alții ca să fie acceptați de industria muzicală”

John Goodwin e compozitor, pictor, sculptor. Iar prin felul în care abordează notele muzicale sau pânza de pe șevalet chiar reprezintă o definiție cuvântului „artist”. Născut în Los Angeles și stabilit în Nashville, John Goodwin compune muzică „în relativă solitudine”, departe de lumea dezlănțuită a showbiz-ului de azi, de care se dezice prin argumente dezarmante. Cu toate astea, colaborează cu ... Citeşte mai departe »

Jeff Bridges, despre cheia unei căsnicii lungi și fericite

Foto: huffingtonpost.com Jeff Bridges și soția sa, Susan, sunt căsătoriți de aproape 40 de ani, timp în care au trăit în mijlocul unei industrii renumită pentru viteza cu care desface mariaje. Actorul american a dezvăluit, recent, care este cheia unei căsnicii fericite, văzută prin lentila propriei sale experiențe de viață. „Am citit că ești căsătorit din 1977. Cărui fapt atribui ... Citeşte mai departe »