duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: Jennifer Aniston

Abonare RSS

În cinema: ,,Super party la birou”, cu Jennifer Aniston și Jason Bateman

Cu Jennifer Aniston şi Jason Bateman în rolurile principale, comedia ,,Super party la birou” va da un cu totul alt sens petrecerilor de iarnă corporatiste, din 9 decembrie, pe marile ecrane. În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui său iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ... Citeşte mai departe »

„Mother’s Day”: păcat de Julia Roberts, Kate Hudson şi Jennifer Aniston

La 26 de ani de la prima colaborare dintre celebrul regizor Gary Marshall şi actriţa Julia Roberts, în cadrul legendarei comedii romantice ,,Pretty Woman”, cei doi revin pe marile ecrane, din 13 mai, în filmul „Mother’s Day”, o producție care a rezervat partituri principale şi pentru Jennifer Aniston, Jason Sudeikis si Kate Hudson. Filmul surprinde poveştile mai multor familii care ... Citeşte mai departe »

În curând: „Mother’s Day”, cu Julia Roberts, Jennifer Aniston și Kate Hudson – TRAILER

foto Mulți dintre noi așteptam să le vedem jucând împreună, iar anul acesta, vom avea prilejul să le urmărim într-o comedie ce se anunță reușită: Jennifer Aniston și Julia Roberts, în „Mother’s Day”. În filmul lui Garry Marshall, care a regizat „Pretty Woman”, „Runaway Bride” sau „Frankie and Johnny”, mai joacă și Kate Hudson, care completează echipa cum nu se ... Citeşte mai departe »

Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit

foto Actorii Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au căsătorit recent, la reședința lor din Bel Air, în cadrul unei ceremonii secrete, care i-a luat prin surprindere chiar și pe invitații cuplului. Mai multe publicații americane au anunțat joi că Jennifer și Justin s-au căsătorit, iar la nunta lor au participat familiile și prietenii cei mai apropiați, printre care Lisa Kudrow ... Citeşte mai departe »

Din august, la cinema: „Fericire cu orice preț”, cu Jennifer Aniston

După succesul pe care l-a avut în „Noi suntem familia Miller” și „Șefi de coșmar”, Jennifer Aniston revine în cinematografele româneşti, din 21 august. De data asta, actrița îşi arată o nouă faţă în filmul de gen mixt (comedie romantică/dramă) „Cake/Fericire cu orice preț”. Drama romantică, condimentată cu un umor  macabru, în care prestația lui Aniston a fost recunoscută de ... Citeşte mai departe »

„Şefi de coşmar 2”, cu Jennifer Aniston și Christoph Waltz, în curând pe marile ecrane

Continuare a comediei fenomen din 2011, Şefi de coşmar 2 îi readuce în prim plan pe Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) şi Kurt (Jason Sudeikis), care şi de această dată îşi vor redemonstra statutul de ,,angajaţi model”, din 28 noiembrie, în cinematografe. Lor li se alătură Jennifer Aniston și Christoph Waltz și alți actori cunoscuți, în ceea ce promite ... Citeşte mai departe »

Câți bani câștigă starurile: Beyonce a primit 50 de milioane de dolari doar ca să bea Pepsi

Dacă vă imaginați că celebritățile câștigă milioane de dolari doar pentru că joacă într-un film sau pentru că își împrumută imaginea unei reclame… aveți dreptate! Recent, The Hollywood Reporter a dat publicității o listă de onorarii pe care le încasează unele dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz. Astfel, aflăm că Jennifer Aniston a primit „doar” cinci milioane de dolari ... Citeşte mai departe »

Secretul picioarelor lui Jennifer Aniston: genuflexiunile plié – VIDEO

Este una dintre vedetele la care se face mereu referire, atunci când se vorbește despre femei care arată incredibil de bine. Iar despre picioarele ei, suple și ferme, s-au scris tomuri de reviste, și tot nu s-au epuizat toate comentariile laudative. Mandy Ingber, antrenoarea de yoga a lui Jennifer Aniston – care ne-a acordat recent un interviu exclusiv – a ... Citeşte mai departe »

Mandy Ingber: „Yoga is a lens with which to view myself”

She is Jennifer Aniston’s yoga trainer and her close friend for more than 20 years. But the actress is not the only celebrity who owes Mandy Ingber her fantastic physical shape. Kate Beckinsale, Courteney Cox, Helen Hunt or Woody Harrelson and his family are long-time clients of the famous yogi. Despite her busy schedule – as she is currently on ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Mandy Ingber, antrenoarea starurilor: „Yoga este o lentilă prin care mă privesc pe mine însămi”

Este antrenoarea de fitness a lui Jennifer Aniston și prietena apropiată a actriței de mai bine de 20 de ani. Iar vedeta din „Friends” nu este singura celebritate care-i datorează lui Mandy Ingber forma sa fizică incredibilă. Kate Beckinsale, Courteney Cox, Helen Hunt sau Woody Harrelson, alături de familia sa, sunt de multă vreme clienții cunoscutei yogine. În ciuda programului ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus