sâmbătă , 16 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Jodie Foster

Abonare RSS

„Money Monster” sau cum disperarea te transformă într-un monstru

foto Sunt filme în care povestea, înlănțuirea de întâmplări, e doar un pretext pentru etalarea orgoliilor regizorale, pentru demonstrații de forță actoricească, pentru artificii de imagine și scamatorii de efecte speciale la care lucrează sute de oamenii ca să dea bine și credibil în 3D. Și sunt filme în care povestea e totul. Întâmplările sunt redate de dragul întâmplărilor, jocul ... Citeşte mai departe »

Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera ei de viață

Jodie Foster s-a căsătorit cu partenera ei de viață, Alexandra Hedison, a anunțat un purtător de cuvânt al actriței. Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, a mai declarat acesta, citat de televiziunea E!News. Jodie Foster, în vârstă de 51 de ani, a fost întotdeauna extrem de discretă în ce privește viața sa privată și a vorbit pentru prima ... Citeşte mai departe »

Ipostază rară: Jodie Foster, fotografiată alături de fiii săi, la un meci de tenis

  Actrița Jodie Foster a fost fotografiată, de curând, într-o ipostază foarte rară: în compania celor doi fii ai săi, Charlie și Kit. Jodie Foster este o rara avis în revistele mondene, căci actrița a fost dintotdeauna foarte discretă în ce privește viața sa de familie. Însă, luni seara, ea a decis să ia parte, cu băieții săi, la LA ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus