marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Joe Cocker

Abonare RSS

Joe Cocker a murit

Foto: concertmonkey.be Joe Cocker a murit luni, la vârsta de 70 de ani, anunță presa internațională. Vestea a fost confirmată de impresarul artistului. Cântărețul, interpretul unor piese precum „You Can Leave Your Hat On” sau „N’oubliez jamais”, s-a stins din viață din cauza unui cancer pulmonar. Joe Cocker s-a născut în Sheffield, Marea Britanie, însă trăia de peste trei decenii ... Citeşte mai departe »

„N’oubliez jamais”: Joe Cocker, concert de neuitat la Sala Palatului – GALERIE FOTO ȘI VIDEO

Peste 4000 de oameni s-au adunat, duminică seara, să-l vadă și să-l asculte live pe Joe Cocker, la Sala Palatului, într-un concert cu adevărat memorabil. Carismaticul artist a revenit la Bucureşti după o pauză de aproape 20 de ani, oferindu-le românilor un spectacol electrizant. Concertul lui Joe Cocker a făcut parte din turneul de promovare a noului său album, „Fire ... Citeşte mai departe »

Joe Cocker: „If I started in music today, I don’t know if I would make it”

Only two days ahead of his concert in Bucharest, which promotes his latest album, „Fire It Up”, Joe Cocker found time to answer a few of our questions. The great artist remembers about the most difficult time of his career and says that he’s not sure whether he would make it in the music business if he started today. He ... Citeşte mai departe »

EXCLUSIV. Joe Cocker: „Dacă aș debuta azi în muzică, nu știu dacă aș reuși să mă afirm”

Aflat în plin turneu de promovare a noului său album, „Fire It Up”, ale cărui piese le va cânta live și în România, pe 4 august, la Sala Palatului, Joe Cocker a găsit răgaz pentru a ne răspunde la câteva întrebări. În exclusivitate pentru LaRevista.ro, marele artist își amintește de perioada cea mai grea din cariera sa, marcată de droguri ... Citeşte mai departe »

Joe Cocker are o cameră de hotel care îi poartă numele

Elveţia nu are o puternică reputaţie rock’n’roll, dar s-a lăsat inspirată, de-a lungul timpului, de multe personaje rock. Aşa se face ca un hotel din Zürich, care se află în Top 10 Destinaţii Rock, deţine zeci de camere dedicate starurilor rock şi decorate în stilurile caracteristice ale acestora. Şi celebrul Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o cameră care ... Citeşte mai departe »

Concert Joe Cocker: o categorie de bilete a fost epuizată

Concertul lui Joe Cocker din data de 4 august a stârnit un interes aprins în rândul fanilor, fapt ce se reflectă în vânzarea de bilete. Project Events – organizatorii concertului – anunţă ca biletele corespunzătoare categoriei IV (135 lei) au fost integral vândute. În acest moment, mai sunt disponibile patru categorii de bilete (200 lei, 300 lei, 400 lei, 750 ... Citeşte mai departe »

Ultima promoţie la concertul lui Joe Cocker

Doar joi şi vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul îl va susţine la Bucureşti în luna august! În zilele de 4 şi 5 iulie, toţi cei care cumpără un bilet pentru concert, plătesc mai puţin cu 25%. Oricine cumpăra în zilele de 4 sau 5 iulie 2013 ... Citeşte mai departe »

Joe Cocker despre Ray Charles: „Am pierdut o grămadă de prieteni din cauza lui!”

Joe Cocker, artistul care a inspirat milioane de fani, dar şi muzicieni din lumea întreagă, va sosi la Bucureşti, în luna august, pentru un concert la Sala Palatului. Artistul a povestit într-un interviu ce mare muzician i-a marcat cariera. Joe Cocker este considerat a fi un mare interpret de muzica soul şi blues alb, genuri preferate cu predilecţie de către ... Citeşte mai departe »

Legătura lui Joe Cocker cu „Iron Man 2”, Dr. Dre şi Tupac

Ce legătură ar fi între un mare cântăreţ, un film de succes, un producător celebru şi un rapper talentat? Mulți nu știu, dar una dintre piesele care apar pe coloana sonoră a filmului Iron Man 2 (2010) – California Love a fost creată prin aportul fiecăruia dintre aceste mari nume: Joe Cocker, Tupac şi Dr. Dre! Iron Man 2 este ... Citeşte mai departe »