joi , 21 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Johann Strauss Ensemble

Abonare RSS

Spectacolele lunii decembrie la Bucureşti: rock simfonic, teatru, jazz şi colinde

foto Finalul lunii decembrie aduce pe scenele bucureştene artişti de notorietate, autohtoni şi internaţionali, apreciaţi de căutătorii de concerte sau spectacole de teatru de calitate. Vă prezentăm câteva dintre cele mai elocvente exemple. În topul preferinţelor se situează revenirea legendarului Cristi Minculescu alături de trupa IRIS în concertul „Rockolinde”, ce va avea loc marţi, 22 decembrie, la Sala Palatului din ... Citeşte mai departe »

Johann Strauss Ensemble revine în România, pentru al 11-lea an consecutiv

Pentru publicul român, muzica vieneză a devenit o tradiție în perioada sărbătorilor de iarnă. Drept mărturie stă cel de-al unsprezecelea an consecutiv în care orchestra Johann Strauss Ensemble a fost invitată să concerteze în țara noastră. Muzicienii austrieci, supranumiți de presa internațională „Regii Valsului”, vor străbate România într-un turneu național, între 10 si 21 decembrie. Vor avea loc reprezentații în ... Citeşte mai departe »

Best of Vienna”: spectacol Johann Strauss Ensemble, la Sala Palatului

Faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble, sub bagheta dirijorului Russell McGregor, celebrează zece ani de concerte susţinute cu succes în prezenţa spectatorilor din România  şi continuă tradiţia cu un spectacol extraordinar de Crăciun, prezentat în cadrul unui turneu naţional sub titulatura „Best of Vienna” – De 10 ani pentru români”. Pe 17 decembrie, începând cu orele 20.00, Sala Palatului din Capitală ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus