joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: John Malkovich

Abonare RSS

De văzut: Mark Wahlberg și John Malkovich, în ,,Deepwater Horizon: Eroi în largul mării”

Ecranizarea uneia dintre cele mai mari catastrofe din istoria omenirii, ,,Deepwater Horizon: Eroi în largul mării” aduce în rolurile principale o distribuţie de excepţie în frunte cu Mark Wahlberg, John Malkovich şi Kate Hudson, ale căror interpretări magistrale vor putea fi urmărite pe marile ecrane din România din 30 septembrie şi în formatul 4DX. În data de 20 aprilie 2010, ... Citeşte mai departe »

Festivalul „George Enescu”: John Malkovich și Orchestra Filarmonicii din Viena, în direct pe Internet

Muzica și filmul se întâlnesc luni, 9 septembrie, într-un spectacol mult așteptat: „The Infernal Comedy” –      „Confesiunile unui ucigaș în serie”. Spectacolul aduce pe aceeași scenă un cunoscut și apreciat actor american, cu nominalizări la cele mai prestigioase premii internaționale de film, John Malkovich – în ipostaza de narator, și una dintre cele mai renumite orchestre simfonice ale lumii – ... Citeşte mai departe »

John Malkovich vine în România, la Festivalul „George Enescu”

Actorul John Malkovich vine în România, toamna aceasta, pentru a juca în piesa „The Infernal Comedy – Confessions of A Serial Killer”, pusă în scenă în cadrul Festivalului „George Enescu”. Pe 9 septembrie, John Malkovich va urca pe scena Ateneului Român, unde va fi parte dintr-unul dintre cele mai spectaculoase evenimente al festivalului. Piesa „The Infernal Comedy – Confessions of ... Citeşte mai departe »