marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Jose Carreras

Abonare RSS

Cum a fost la concertul lui José Carreras de la Cluj-Napoca

Foto: Călin Ilea Duminică, pe 29 Noiembrie 2015, a avut loc primul si poate ultimul concert la Cluj-Napoca al legendarului tenor José Carreras, care a cântat pentru mii de clujeni adunați la Sala Polivalentă din oraș ca să-l vadă pe artistul spaniol. Evenimentul s-a numit „The Very Best Of The Legendary Tenor José Carreras” şi a făcut parte din turneul ... Citeşte mai departe »

José Carreras cântă pentru prima oară la Cluj

La doi ani de la cea mai recentă vizită în România, José Carreras răspunde invitaţiei Project Events şi revine în ţara noastră pentru un concert extraordinar, ce va avea loc pe 29 Noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. José Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei „Belle Époque”, dar nici ... Citeşte mai departe »

José Carreras, la ultimul concert în România. Ce-și dorește artistul pentru vizita sa la București

José Carreras concertează pentru ultima oară în România, în cadrul unul eveniment organizat de Music Management Event, pe 26 noiembrie 2015, la Romexpo – Pavilion Central din București. Concertul face parte din turneul mondial de adio al tenorului, „A Life în Music”. Conform cerinţelor exprimate, José Carreras va avea rezervată o cameră într-un hotel de cinci stele, cu televizor atât în living-room, cât ... Citeşte mai departe »

David Giménez, nepotul tenorului José Carreras, la pupitrul Orchestrei Naționale Radio

După ce s-a aflat la pupitrul Orchestrei Naționale Radio la finalul lunii decembrie, în concertul prezentat de unchiul său, celebrul tenor José Carreras, dirijorul David Giménez revine în fruntea ansamblului, într-un frumos concert Beethoven / Chopin / Ceaikovski, ce va avea loc vineri, 21 februarie (19.00) la Sala Radio. David Giménez a colaborat cu orchestre apreciate din întreaga lume, ca ... Citeşte mai departe »

Soprana Natalia Ushakova, invitata specială a lui José Carreras la Bucureşti

Soprana Natalia Ushakova este invitata specială a tenorului José Carreras, în Gala de Crăciun din 15 decembrie, un eveniment ce va creiona tabloul unui Crăciun de poveste în Capitală şi care va avea loc la Romexpo (Pavilion Central). Renumita soprană Natalia Ushakova este originară din Taşkent şi s-a format la Conservatorul „Rimski Korakov” din Sankt Petersburg. În perioada finalizării studiilor, ... Citeşte mai departe »

José Carreras lansează un nou album, înaintea concertului de la Bucureşti

Pe data de 6 decembrie, la o zi după ziua de naştere a marelui tenor şi înainte cu nouă zile de concertul de la Bucureşti, José Carreras lansează un nou album. Noul material discografic al celebrului tenor se numeşte „25 – Meraviglioso” şi face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit – leucemia, la revenirea sa ... Citeşte mai departe »

José Carreras a lansat un documentar emoţionant despre lupta împotriva leucemiei

Celebrul tenor José Carreras, care  va susţine în iarnă un concert la Bucureşti, celebrează zilele acestea 25 de ani de la înfiinţarea fundaţiei sale, „Fundaţia Internaţională José Carreras pentru lupta împotriva leucemiei”. Cu această ocazie, artistul şi echipa sa au lansat un documentar emoţionant şi combativ denumit „La Fleur. José Carreras and the fight against leukaemia”. Documentarul a fost regizat de Xavier ... Citeşte mai departe »