duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Julianne Moore

Abonare RSS

Pirelli 2017: Julianne Moore, Nicole Kidman și alte actrițe, fără machiaj

Julianne Moore, Robin Wright, Nicole Kidman, Charlotte Rampling și alte actrițe celebre apar fără machiaj în calendarul Pirelli, ediția 2017, fotografiate de Peter Lindbergh. Întregul pictorial se vrea un manifest pentru frumusețea naturală și se alătură, astfel, vocilor celebre ale ultimilor ani care pledează pentru acceptarea de sine și înlăturarea standardelor estetice impuse de mass-media. Fotograful german Peter Lindbergh a ... Citeşte mai departe »

„The Grand Budapest Hotel” și „Boyhood”, cele mai bune filme la Globurile de Aur 2015

Foto: www.tripadvisor.co.uk „The Grand Budapest Hotel”, de Wes Anderson, a fost desemnat cel mai bun film de comedie, iar „Boyhood” a fost premiat pentru cel mai bun film-dramă, la cea de-a 72-a gală a Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, California. Eddie Redmayne a primit Globul de Aur pentru cel mai ... Citeşte mai departe »

„Non-Stop”, cu Liam Neeson, a avut premiera în cinema

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul Non-Stop care, din 28 februarie, a avut pemiera în cinematografele din toată ţara. Ragizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din Necunoscutul. „Când citeam scenariul, ... Citeşte mai departe »

Julianne Moore va juca în partea a treia a filmului „The Hunger Games”

Julianne Moore va juca unul dintre rolurile principale în partea a treia a francizei „The Hunger Games/Jocurile foamei”, a anunțat compania Lionsgate. Actrița va interpreta rolul preşedintei Alma Coin, liderul alianţei rebelilor care luptă împotrivia regimului dictatorial din capitala Panem. „The Hunger Games: Mockingjay”, capitolul trei a francizei, va fi lansat în două părți, ce vor avea premiera în cinema ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus