duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Kate Winslet

Abonare RSS

,,Collateral Beauty: A doua şansă”, în cinema

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral Beauty: A doua șansă” se mândrește cu o distribuție de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren. Când un prosper director comercial din New York este ... Citeşte mai departe »

Trei filme nebăgate în seamă la OSCAR 2016, dar bune de tot

Kate Winslet în „The Dressmaker” Nu mă omor după niciun film dintre cele care-şi aşteaptă anul ăsta rândul la statueta sclipitoare. Am vibrat doar la „Room”, dar până şi-acela e un fel de Hallmark movie pe lângă „La Vita è Bella”, multioscarizatul din 2007, pe o temă similară. Eu aş fi pus şi „Concussion” pe lista nominalizatelor şi aş fi ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet și Naomi Watts revin pe marile ecrane în „Insurgent”

De la Summit Entertainment vine pe marile ecrane Insurgent, parte a seriei Divergent. O producţie Red Wagon Entertainment şi Mandeville Films, în regia lui Robert Schwentke, Insurgent se lansează în România pe 20 martie, în IMAX 3D. După evenimentele din Divergent, Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet vrea să conducă lumea, în filmul „Divergent”

Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Kate Winslet surprinde din nou, de data aceasta cu un rol negativ, realizat impecabil în filmul de acţiune Divergent, distribuit de MediaPro Distribution, din 21 martie, în cinematografele din toată ţara. Obişnuită cu personajele inspirate din cărţi, actriţa s-a declarat extrem de entuziasmată de rolul din Divergent. „Romanul este extrem de bun, iar filmul ... Citeşte mai departe »

Scarlett Johansson și Kate Winslet au pozat fără machiaj, pentru Vanity Fair

De regulă, le vedem machiate și îmbrăcate pretențios, pe covorul roșu sau în pictoriale dichisite în reviste glossy. Însă, de data aceasta, Scarlett Johansson și Kate Winslet se arată lumii perfect naturale, fără pic de machiaj, în fotografii-portret publicate în cel mai nou număr al suplimentului „Hollywood”, editat de publicația Vanity Fair. Îmbrăcate simplu și purtând doar câte un accesoriu ... Citeşte mai departe »

Cum vor arăta, la 60 de ani, Kate Winslet, Liz Hurley și Daniel Craig

Un nou execițiu de imaginație, pus în aplicare cu ajutorul mouse-ului, le poate provoca celebritățior îngrijorări în ce privește trecerea timpului. Desenatorul Stephen Mancusi a realizat o serie de portrete ale unor vedete precum Kate Winslet sau Liz Hurley, îmbătrânindu-le digital atât de drastic, încât chipurile lor cu greu mai pot fi recunoscute. Stephen Mancusi a lucrat ca desenator la ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet este din nou însărcinată

foto Kate Winslet va deveni mamă pentru a treia oară, actrița fiind din nou însărcinată, a anunțat publicistul său. Kate va naște spre sfârșitul acestui an. Acesta este primul copil al lui Kate Winslet cu cel de-al treilea soț al său, Ned Rocknroll – nepotul miliardarului Richard Branson, cu care s-a căsătorit, în decembrie 2012, în cadrul unei ceremonii foarte ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet: „Am învățat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani”

Actrița Kate Winslet, vedeta de pe coperta celei mai noi ediții Harper’s Bazaar, a declarat într-un interviu acordat acestei publicații că, în ultimii patru ani, a reușit să se cunoască mult mai bine și că este recunoscătoare pentru toate experiențele sale din trecut. „Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani. Cred că acum pot vedea lucrurile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus