vineri , 30 octombrie 2020

Arhivă etichete: Keanu Reeves

Abonare RSS

Keanu Reeves revine în „John Wick 2”, la cinema

După succesul înregistrat în 2014 cu prima parte, Keanu Reeves revine în cinematografe, din 17 februarie, în continuarea filmului – „John Wick 2” cu o miză uriaşă şi acţiune la superlativ, care vor dezvălui toate secretele organizaţiei internaţionale de asasini. Și-a schimbat total stilul de viaţă şi s-a pensionat, dar legendarul personaj este din nou forţat să revină în misiune ... Citeşte mai departe »

„The Neon Demon”, cu Elle Fanning și Keanu Reeves, în cinema

The Neon Demon, cel mai recent film al lui Nicolas Winding Refn, „un film horror fără horror”, așa cum singur l-a caracterizat chiar regizorul, cu Elle Fanning și Keanu Reeves, va intra în cinematografe vinerea aceasta, 2 decembrie. Distribuit de Independenţa Film. Anul acesta, The Neon Demon a fost în Competiția oficială Cannes 2016. În distribuție îi veți putea recunoaște, ... Citeşte mai departe »

„John Wick”, cu Keanu Reeves, pe prima poziție în box office-ul românesc

„John Wick”, cel mai recent film în care actorul Keanu Reeves joacă rolul unui fost asasin reintrat în joc pentru a se răzbuna pe cei care i-au răpit totul în viaţă, este lider de box office în România. Produs de studiourile  Lionsgate și distribuit în România de InterComFilm Distribution, „John Wick” a înregistrat în weekendul de lansare 31,797 de spectatori și ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus