marți , 20 octombrie 2020

Arhivă etichete: Kill Bill

Abonare RSS

Ennio Morricone compune muzica pentru noul western al lui Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”

foto Ennio Morricone va compune muzica pentru coloana sonoră a noului film al lui Quentin Tarantino, „The Hateful Eight”, care va avea premiera anul acesta. Este pentru prima oară în ultimii 40 de ani când celebrul compozitor scrie muzică pentru coloana sonoră a unei pelicule western, iar vestea vine ca o surpriză, întrucât Morricone a declarat în trecut că nu ... Citeşte mai departe »

„Pulp Fiction”, cu Uma Thurman & Quentin Tarantino

Nu există roluri care s-o descrie mai bine pe Uma Thurman decât cele din filmele lui Quentin Tarantino. Înainte de „Kill Bill”, a fost marele „Pulp Fiction”. În această fotografie, actrița și regizorul, surprinși împreună pe platourile de filmare, de Linda R.Chen, în 1994. Sursă: The Red List Citeşte mai departe »

În culisele „Kill Bill”: Uma Thurman și Lucy Liu

Vă amintiți scena de luptă dintre Beatrix Kiddo și O-Ren Ishii, din prima parte a filmului „Kill Bill”? Secvența aceea absolut poetică – nu e Tarantino un romantic inedit? – în care Uma Thurman o îngenunchează pe Lucy Liu cu o sabie Hattori Hanzo? Dacă la început o ia peste picior pe „fetița caucaziană prostuță” căreia „îi place să se ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus