joi , 22 octombrie 2020

Arhivă etichete: KronArt

Abonare RSS

Pictură multidimensională la KronArt: vernisaj al artistei suedeze Eva Daniel

Galeria brașoveană KronArt, patronată de maestrul Gabriel Stan, se pregătește pentru un nou eveniment: vernisajul expoziției de pictură multidimensională „Zâmbetul Pământului” – semnată de artista suedeză Eva Daniel – care va avea loc marți, 3 decembrie, de la ora 13.00. Eva Daniel lucrează într-o tehnică nouă, necunoscută, numită „Hillmann”, care induce privitorului iluzia că picturile sunt vibrante, în mișcare. Tocmai ... Citeşte mai departe »

Gabriel Stan: „Cel mai îndrăzneț vis al meu este să inventez forme noi de arte”

Pictorul și scriitorul Gabriel Stan ne-a făcut bucuria de a ne răspunde la o suită de întrebări inedite, dezvăluindu-se astfel într-o nouă lumină și oferindu-ne prilejul de a-l cunoaște mai bine. Gabriel Stan, în dialog cu LaRevista.ro Cea mai mare reuşită din cariera mea a fost… Să expun în ţara picturii, Olanda, şi să asist cum cei din expoziţie pipăiau ... Citeşte mai departe »

„Drumuri și margini de cuvânt în Transilvania”. Expoziție de fotografii de Monica Bărăgan

Prin artă îţi regăseşti adevăratele sentimente şi te întâlneşti cu latura ta reală. Sufletul şi inima se deschid, eliberând creativitate şi imaginaţie, care se îmbină în creaţia finală. Galeria Kron-Art i-a dăruit Monicăi Bărăgan ocazia de a-şi găsi cheia creaţiei prin trei expoziţii de artă fotografică. Cea mai recentă dintre ele nu este doar o expoziţie simplă, este mai mult ... Citeşte mai departe »

„La confluența visurilor cu realitatea”, de Ștefan Croitoru. Antologie de autor, cu ilustrații de Gabriel Stan

„Vine un ceas de taină, când ai vrea/Ca nimeni să nu ştie ce-ai greşit./Şi, navigând nebun după vreo stea,/Să crezi că împlinirea ţi-ai găsit.” Pentru Ştefan Croitoru ceasul de taină a venit prea devreme şi pe neaşteptate. Ne lipseşte, şi nu ştiu dacă ne vom obişnui cu lipsa lui. Cu atât mai semnificativ devine gestul editorial al editurii KronArt, care ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus