duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Kurt Vonnegut

Abonare RSS

Ce-mi doresc cel mai mult

„Ce-ți dorești cel mai mult?” E o întrebare pe care o adresez frecvent în interviuri, dar eu niciodată n-am răspuns serios la ea, nu mi-am dat niciodată timp și răbdare să-mi verbalizez cea mai mare dorință, s-o pun pe hârtie, ca să-i dau o formă mai concretă, mai palpabilă. Până de curând, când mi-am dat seama care e sursa celei ... Citeşte mai departe »

Kurt Vonnegut, despre scris și citit ca meditație

foto „Cred că cititul și scrisul sunt cele mai hrănitoare forme de meditație pe care le-a descoperit cineva vreodată. Citind ceea ce au scris cele mai interesante minți din istorie, medităm cu mintea noastră și cu a lor, totodată. Pentru mine, acesta este un miracol.”  Kurt Vonnegut Citeşte mai departe »

Un gând: Kurt Vonnegut

foto Citeşte mai departe »

Some great advice from Kurt Vonnegut

photo One of the most gifted writers of our time and a beautiful human being, Kurt Vonnegut left us many great pieces of advice in his books. Here are three for us to remember every day. Hello, babies. Welcome to Earth. It’s hot in the summer and cold in the winter. It’s round and wet and crowded. At the outside, ... Citeşte mai departe »

Un gând: Kurt Vonnegut

Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: ce cărți citim toamna asta

O carte e un bun companion oricând, indiferent de locul unde ne aflăm, de starea care ne domină, de anotimpuri. Dar sunteți și voi de acord că toamna pare să fie timpul cel mai bun pentru asemenea îndeletnicire splendidă precum lectura? Noi am citit toată vara cărți grozave, iar acum, că soarele s-a mai îmblânzit, iar vântul adie cu iz ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus