joi , 2 iulie 2020

Arhivă etichete: Lacul lebedelor

Abonare RSS

Spectacol de balet clasic: „Lacul lebedelor”, la Teatrul Național București

Celebrul balet clasic „Lacul lebedelor” va fi pus în scenă pe 12 decembrie la Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti, de către Compania de balet clasic din Sankt Petersburg, condusă de reputatul prim balerin şi coregraf Andrei Balatov. Spectacolul, în patru acte, celebrează tradiţia şcolii ruse de balet, în cea mai pură formă a sa. „Lacul lebedelor” are la ... Citeşte mai departe »

„Lacul Lebedelor” pe gheață, la București

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg – nestemată din patrimoniul cultural al Rusiei şi singurul balet profesionist pe gheaţă din lume –  ajunge la Bucureşti pentru un spectacol feeric, cu reprezentaţia „Lacul Lebedelor”, pe 18 ianuarie 2014. Producţia „Lacul Lebedelor”este pusă în scenă de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar în ultimii cinci ani ... Citeşte mai departe »

„Lacul Lebedelor”, în coregrafia lui Gheorghe Iancu, revine la Opera Naţională

Mii de spectacole. Sute de interpretări memorabile. Zeci de puneri în scenă. Toate acestea prin „Lacul lebedelor”, izvorul fascinaţiei lui Gheorghe Iancu. Lumea de vis a lebedelor albe se dezvăluie la Opera Naţională Bucureşti în 21, 23, 26, 29 iunie (ora 19.00). „De la vârsta de nouă ani am văzut toate reprezentaţiile spectacolului Lacul lebedelor, am crescut şi am visat ... Citeşte mai departe »

„Lacul Lebedelor”, adus la București de patinatorii de la The Imperial Ice Stars

Miercuri seara, pe 20 februarie 2013, a avut loc, la Sala Palatului, spectacolul pe gheaţă „Lacul lebedelor”, în interpretarea The Imperial Ice Stars. Dat fiind numărul mare de participanţi, acesta s-a desfăşurat în două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 20.00. Timp de aproximativ două ore şi jumătate – cât a durat fiecare reprezentaţie, bucureştenii s-au lăsat ... Citeşte mai departe »

Bilete reduse la spectacolul „Lacul lebedelor” pe gheață, din București

Marii campioni la patinaj artistic din întreaga lume, reuniți sub cupola The Imperial Ice Stars, nu au aterizat încă la București, însă biletele pentru reprezentația spectacolului „Lacul Lebedelor” pe gheață, de la ora 20.00, au fost deja epuizate! Pentru cei care nu au reușit să prindă un bilet la spectacolul din 20 februarie, ora 20.00, de la Sala Palatului, organizatorii ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus