vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Laura Nureldin

Abonare RSS

Cartea Laurei Nureldin, „Regii timpului”, premiată la RomCon

foto Romanul de debut al jurnalistei Laura Nureldin, „Regii timpului”, a fost premiat în cadrul Convenției Naționale de Science Fiction, RomCon 2016, care a avut loc, între 28 și 30 octombrie, la București, la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cartea, apărută la editura Herg Benet, a primit premiul pentru cel mai bun debut din 2016. Nota finală a ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin: „Când spui o poveste, ești doar un medium”

Prezentatoarea Antenei 3 Laura Nureldin tocmai a lansat prima ei carte, „Regii timpului”, un roman cu un subiect intrigant, care cu siguranță îi va ține pe cititori cu lumina aprinsă până noaptea târziu. Mora, o tânără din Los Angeles, călătorește în timp, în Persia antică, unde ajunge în haremul regelui Xerxes, între alte pretendente la statutul de regină. Cum i-a ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin a lansat prima ei carte, „Regii timpului”

– Câți ani are iubitul tău? – 2500. Prezentatoarea TV Laura Nureldin a lansat recent primul său volum, un roman intitulat „Regii timpului” și publicat la editura Herg Benet. Ce ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ... Citeşte mai departe »

Vrea să ajungă la Hollywood! Laura Nureldin a scris un scenariu de film

Laura Nureldin şi-a descoperit o nouă pasiune, aceea de a scrie scenarii de film. Prezentatoarea ştirilor Antena 3 are ambiții serioase, astfel că se gândește deja cum să-l transpună pe peliculă, și nu oriunde, ci chiar la Hollywood. Totul a pornit dintr-o joacă. În timp ce se uita la un film, s-a gândit cum ar arăta povestea privită şi din ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin: cinci motive pentru care iubesc jurnalismul

Probabil că e dificil, pentru unii jurnaliști de astăzi, să mai găsească cinci motive pentru care-și iubesc profesia. Dar, pentru cei care nu știu să o practice altfel decât cu pasiune ce dureaza de ani, iată, devine aproape simplu. Laura Nureldin, pe care o puteți urmări zilnic prezentând știri la Antena 3, a făcut acest exercițiu la invitația noastră. Laura ... Citeşte mai departe »

Laura Nureldin: „La TV, încerc să rămân fidelă ideii că, între alb şi negru, există o infinitate de nuanţe de gri”

Este deja o figură familiară a postului Antena 3, unde ne aduce, în fiecare zi, știri prezentate după vechea și buna școală a jurnalismului de televiziune, cu neutralitatea și calmul care, azi, par să le lipsească altora. Laura Nureldin ne-a acordat un interviu în care vorbește despre pasiunea ei, presa, dar și despre alte lucruri care-i aduc bucurie în viața ... Citeşte mai departe »