vineri , 30 octombrie 2020

Arhivă etichete: lege maidanezi

Abonare RSS

VIER PFOTEN: Ionuț Anghel a fost ucis de câini cu stăpân

Organizația internațională pentru protecția animalelor VIER PFOTEN dezvăluie concluziile raportului oficial al investigațiilor privind regretabila moarte a lui Ionut Anghel. Potrivit raportului, câinii care l-au ucis pe Ionuț erau câini de pază aparținând companiei S.C. TEI REZIDENŢIAL S.R.L. BUCUREŞTI [1]. Conform rechizitoriului Procuraturii, cele două entități considerate responsabile pentru uciderea lui Ionut sunt ADMINISTRAŢIA DOMENIULUI PUBLIC SECTOR 2 Bucureşti și S.C. ... Citeşte mai departe »

Ziua Internațională a Animalelor. Vier Pfoten: „Ne dorim o lume în care animalele nu suferă”

De 4 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, VIER PFOTEN face apel la compasiune și umanitate față de animale, amintind că acestea sunt ființe care simt, iar oamenii sunt responsabili pentru soarta lor. Acest apel este valabil mai mult ca oricând astăzi, în contextul noii legi care permite uciderea în masă a căinilor fără stăpân, dar și al numeroaselor ... Citeşte mai departe »

Fundația Brigitte Bardot vrea să atace legea care permite uciderea câinilor vagabonzi din România

Fundația Brigitte Bardot caută soluții prin care să atace în instanță legea ce permite uciderea câinilor fără stăpân ce nu sunt adoptați sau revendicați în termen de 14 zile de când ajung în adăposturi. Fosta actriță franceză declară că fundația sa studiază posibilitățile de recurs la nivel național și european pentru a împiedica exterminarea cățeilor vagabonzi din România.   „În ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus