miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: legea maidanezilor

Abonare RSS

Ioana Dungler: „Aș vrea ca fundaţiile de protecţia animalelor să devină o amintire”

Ioana Dungler este unul dintre oamenii-cheie la VIER PFOTEN. După o foarte scurtă carieră de arhitectă, a început să lucreze pentru cunoscuta organizație de protecția animalelor, reușind, alături de echipa ei, să salveze atâtea vieți, încât va primi cu siguranță un loc confortabil în Rai. În plus, e unul dintre acei oameni care încă visează, naiv și îndrăzneț, să facă ... Citeşte mai departe »

România, țara barbariei: maidanezii pot fi omorâți în mod legal

Curtea Constituțională a stabilit că legea privind câinii vagabonzi este constituțională, astfel că maidanezii pot fi, de-acum, omorâți în mod legal. „Noi am apreciat că articolul 1 alineatul 8, care a fost declarat neconstituţional data trecută, a fost pus de acord cu decizia CC, deci acum eutanasierea nu mai este o măsură lăsată la îndemâna exclusivă a autorităţilor locale, legea ... Citeşte mai departe »

Legea maidanezilor a trecut de Camera Deputaților. Orice câine neadoptat în termen de 14 zile poate fi omorât

Camera Deputaților și-a dat votul final în favoarea legii care permite uciderea oricărui câine fără stăpân prins și neadoptat în termen de 14 zile. Proiectul a avut 266 de voturi „pentru”, 23 de voturi „împotrivă” și 20 de abțineri. După vot, deputatul PDL Ioan Oltean a declarat că speră ca „expresia nu mor oamenii când vor câinii să fie o ... Citeşte mai departe »