joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Leonardo DiCaprio

Abonare RSS

Leonardo DiCaprio a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor. Lista completă a câștigătorilor

foto Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, pentru rolul său din „The Revenant”, filmul lui Alejandro González Iñárritu. Acesta este primul Oscar pentru starul american, care a fost nominalizat până acum la râvnita distincție de șase ori. Totodată, Iñárritu a fost recompensat cu o statuetă pentru Cel mai bun regizor, la cea de-a 88-a ediție a ... Citeşte mai departe »

Ce spune DiCaprio despre șansa de a câștiga un Oscar anul acesta

foto E unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz, în această perioadă: va câștiga Leonardo DiCaprio sau nu un Oscar pentru rolul său din „The Revenant”? În timp ce toată lumea își dă cu părerea dacă actorul merită sau nu statueta Academiei Americane de Film și-n timp ce pe Internet circulă montaje video cu glume pe aceeași temă, DiCaprio ... Citeşte mai departe »

„The Revenant“, un fel de „Die Hard“ marca Iñárritu

Putea fi oricine în locul lui DiCaprio în The Revenant, filmul despre care m-am hotărât acum să înşir impresii. Şi Adam Sandler cred că s-ar fi descurcat la fel de bine (sau de prost, după gust) jucându-l pe Hugh Glass, exploratorul pe care fârtaţii lui l-au părăsit în pădure după ce un urs grizzly s-a jucat cu el până când ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio nu se teme să moară în trailerul filmului „The Revenant”, de Alejandro G. Iñárritu

foto Leonardo DiCaprio apare într-o serie de imagini impresionante, în trailerul dramei „The Revenant”, regizată de Alejandro G. Iñárritu. „Nu mă mai tem să mor. Am făcut-o deja”, este replica rostită de star, care deschide filmulețul de prezentare a peliculei. Filmul, unul dintre cele mai așteptate de anul viitor, este inspirat de viața exploratorului Hugh Glass și spune povestea unui om ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Foto: bestcelebpics.com Leonardo DiCaprio este cel mai bine plătit actor de la Hollywood în acest moment, el încasând 25 de milioane de dolari pentru un rol, informează The Hollywood Reporter. Artistul, care a cunoscut adevărata faimă odată cu partitura sa din filmul „Titanic” (1997) și care a interpretat memorabil personaje în pelicule precum „The Aviator” sau „Django”, primește în prezent ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio produce un documentar despre gorilele din Africa de Est

Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru implicarea sa în numeroase acțiuni ecologiste, va produce un documentar despre gorilele din Africa de Est, specie aflată pe care de dispariție. Filmul va fi produs în colaborare cu platforma online Netflix și va fi lansat în luna noiembrie, în SUA. Producția „este atât jurnalism de investigație, cât și documentar”, anunță Netflix, și urmărește activitatea unei ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio: „Nu am consumat niciodată droguri”

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, actorul Leonardo DiCaprio a declarat că a crescut într-un cartier violent, în Los Angeles, unde prostituția și traficul de droguri erau la ele acasă, și tocmai din acest motiv, nu a consumat niciodată droguri. Starul spune că a văzut pe viu tragediile pe care le provoacă dependența de droguri, fapt care l-a determinat ... Citeşte mai departe »

Jonah Hill a primit doar 60.000 de dolari pentru rolul din „Lupul de pe Wall Street”

Banii sunt principala motivație a personajelor din „Lupul de pe Wall Street”, însă actorii care au jucat în filmul lui Martin Scorsese nu par să fi fost influențați de (in)consistența salariilor lor. Actorul Jonah Hill a acceptat să lucreze pentru acest film în schimbul a 60.000 de dolari, o sumă modestă pentru un blockbuster. Hill, care interpretează rolul prietenului lui ... Citeşte mai departe »

„American Hustle” și „Gravity”, printre favorite. Lista nominalizărilor la Oscar 2014

„American Hustle” și „Gravity” au primit, fiecare, câte 10 nominalizări la ediția din acest an a premiilor Oscar, lista completă a celor care intră în competiție fiind anunțată, joi, într-o conferință de presă. Evenimentul a avut loc la Samuel Goldwyn Theater din Beverly Hills și a fost prezentat de actorul Chris Hemsworth și de Cheryl Boone Isaacs, președintele Academiei de ... Citeşte mai departe »

Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio, printre câștigători la gala Globurilor de Aur

Actorii Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey și Leonardo DiCaprio s-au numărat printre câștigătorii de trofee la gala Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seara, la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills. Cel mai bun film-dramă a fost desemnat „12 Years a Slave”, de Steve McQueen, iar trofeul pentru cel mai bun film-comedie a mers către pelicula „American Hustle”, de ... Citeşte mai departe »