duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Leslie Hawke

Abonare RSS

Bérénice Bejo și Michel Hazanavicius, invitați speciali la Halloween Charity Ball

Actrița Bérénice Bejo, câștigătoarea premiului pentru „Cea mai bună actriță” la Festivalul de la Cannes și nominalizată la Premiile Oscar, Golden Globe, împreună cu Michel Hazanavicius, regizorul producției ”The Artist”, premiată cu 5 Oscaruri și regizorul Cristian Mungiu, care de asemenea are în palmares cinci distincții la Festivalul de la Cannes, se alătură celei de a șaptea ediții a Halloween ... Citeşte mai departe »

Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann „Lifetime Achievement Award”, la Halloween Charity Ball

Halloween Charity Ball, organizat de Asociația OvidiuRo sâmbătă, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului va celebra „Magia Filmelor”. Cu această ocazie, Irina Margareta Nistor va primi premiul special Friedrich Niemann „Lifetime Achievement Award” pentru activitatea sa. Ea a tradus și dublat peste 3000 de filme străine distribuite pe casete video, în anii ’80, vocea sa devenind un simbol al libertății în ... Citeşte mai departe »

Halloween Charity Ball, organizat de Asociația OvidiuRo, revine la Palatul Parlamentului

Balul organizat de Asociația OvidiuRo, Halloween Charity Ball, revine anul acesta, după o pauză strategică de trei ani. Pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, invitații vor avea ocazia să sărbătorească pașii pe care România i-a făcut către conștientizarea importanței educației pentru cei mai săraci copii. Anul acesta se împlinesc zece ani de când Maria Gheorghiu și Leslie Hawke au fondat ... Citeşte mai departe »

OvidiuRo asigură asistență medicală pentru 1.000 de copii necăjiți

1.000 de copii beneficiază de analize medicale gratuite, ulterior fiind luaţi în evidenţă de medicii de familie; de asemenea, ei primesc medicamente, vitamine și transport gratuit la medic pentru a avea o stare de sănătate bună şi a putea merge la grădiniţă; Medicii de familie din trei comunități au fost sprijiniți să deruleze controale medicale regulate în sate izolate; Proiectul ... Citeşte mai departe »

Ethan Hawke a strâns 73.000 de euro pentru copiii săraci din România

Actorul Ethan Hawke a reușit să strângă, pentru Asociația OvidiuRo, suma de 73.000 de euro, bani ce vor fi destinați, în totalitate, educației timpurii a copiilor săraci din România. Miercuri, 26 iunie, la Palatul Copiilor, Ethan Hawke, aflat în România pentru premiera filmului Before Midnight, a explicat cât de important este ca educația copiilor nevoiași să înceapă devreme. Hawke și ... Citeşte mai departe »

Leslie Hawke: Top 5 greatest gifts I’ve ever received

Leslie Hawke has a confession to make and an emotion to unveil in every response she offers. The co-founder of OvidiuRo association, who found joy in helping needy children in Romania, told us which are the greatest gifts she has ever received in life. Here they are. LESLIE HAWKE: The Catholic theologian Thomas Merton said that „The things we really ... Citeşte mai departe »

Leslie Hawke: Cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-am primit vreodată

Am invitat-o pe Leslie Hawke să ne spună care sunt cele mai frumoase cinci cadouri pe care le-a primit vreodată. Fondatoarea Asociației OvidiuRo, care și-a găsit un rost în România, ajutând copii nevoiași, și-a amintit de câteva experiențe cu „aură mistică”.  LESLIE HAWKE: Un teolog catolic pe nume Thomas Merton a spus ceva cu care sunt de acord: „Lucrurile de care avem ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus