duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: Lia Bugnar

Abonare RSS

S-au pus în vânzare biletele pentru Premieră de Gală a filmului „Octav”

Filmul românesc „Octav”, cu Marcel Iureş în rolul principal, va avea Premiera de Gală pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucureşti, începând cu ora 19:00. La eveniment va participa întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato şi actorii din film: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, ... Citeşte mai departe »

A început primul Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie din Buzău

Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie Comic 7 B, primul festival de teatru independent din Buzău, este în desfășurare până pe data de 9 octombrie. Comic 7 B aduce pe scenă mai mult de 15 spectacole de teatru independent și improvizație, din România, Republica Moldova și Marea Britanie, la care se adaugă spectacole de improvizație pentru copii, ateliere de ... Citeşte mai departe »

Marcel Iureș si Victor Rebengiuc joacă în lungmetrajul de debut al lui Serge Ioan Celebidachi

foto Marcel Iureș îl va interpreta pe Octav, personajul principal din filmul cu același nume, o producție cinematografică regizată de Serge Ioan Celebidachi, care se află la debut în lungmetraj de ficțiune. „Octav este, de departe, cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. M-a cucerit de la prima citire. Acest rol este o provocare actoricească pentru mine ... Citeşte mai departe »

„Peretele”: tragi-comedie muzicală, de Lia Bugnar, în premieră la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis vă invită la premiera spectacolului „Peretele”, o tragi-comedie muzicală semnată Lia Bugnar, în zilele de sâmbătă 11 octombrie, de la orele 16:00 şi duminică 12 octombrie, de la orele 16:00 şi 19:00. Lia Bugnar revine pe scena Teatrului Metropolis în dublă ipostază, cea de dramaturg şi de regizor al noului spectacol cu piesa „Peretele”, avându-i în distribuţie pe: ... Citeşte mai departe »

Ilinca Manolache şi Marius Manole scot iubirea din tipare

Spectacolul de teatru „Masculin-feminin”, cea mai nouă producţie teatrală semnată Asociaţia INSPIRA, va avea loc sâmbătă, 27 iulie, ora 22:00 la Godot Cafe, str. Blănari nr 14. „Masculin-feminin“ este primul spectacol de teatru realizat de Asociaţia INSPIRA, după o piesă scrisă de un autor român, care ar trebui tradus în toate limbile pământului şi montat pe toate marile scene ale ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus