duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: Liam Neeson

Abonare RSS

Martin Scorsese revine pe marile ecrane cu filmul ,,Silence”

Laureat al premiului Oscar, regizorul Martin Scorsese aduce pe marile ecrane, din 17 martie, povestea mult așteptată despre credință și religie, care se concentrează asupra unor misionari portughezi din secolul al XVII-lea. Aceștia pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia, pentru a-și găsi mentorul pierdut, părintele Cristavao Ferreira, și pentru a împărtăși și altora crezul creștin. Scorsese regizează „Silence” pe baza ... Citeşte mai departe »

Liam Neeson este „Urmărit în Noapte”, din 13 martie, la cinema

Actorii nominalizaţi la Oscar Liam Neeson şi Ed Harris, împreună cu Vincent D’Onofrio, ajung din 13 martie pe marile ecrane, în filmul de acţiune „Urmărit în Noapte”. Producţia Warner Bros. Pictures este regizată de Jaume Collet-Serra („Non-Stop”). Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit ... Citeşte mai departe »

Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, în „Taken 3: Teroare în L.A.”

Din 9 ianuarie, Liam Neeson reia pentru a treia şi ultima dată rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în Taken 3: Teroare în L.A., continuarea celebrei serii de acţiune care va fi distribuită în cinematografele din România de Freeman Entertainment. ,,Am fost încântat să revin într-un al treilea film. Am avut unele rezerve la început, pentru că nu ştiam ce ... Citeşte mai departe »

„Non-Stop”, cu Liam Neeson, a avut premiera în cinema

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul Non-Stop care, din 28 februarie, a avut pemiera în cinematografele din toată ţara. Ragizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din Necunoscutul. „Când citeam scenariul, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus